Konoba kod Goce i Renata

Konoba kod Goce i Renata, nalazi se levoj beogradskoj obali Dunava, tik ispod Pančevačkog mosta. Pređite most, pođite pančevačkim putem, na prvoj raskrsnici skrenite levo i uverite se zašto svaki ljubitelj reke hvali ovu konobu.

Ova konoba je postala sinonim sveže rečne ribe i vrhunski spremljenih ribljih specijaliteta. Ukoliko ste ljubitelj rečne ribe i prave alaske čorbe, a niste posetili Konobu kod Goce i Renata, napravili ste veliku grešku.

Beer Style preporuka –Restoran Konoba kod Goce i Raneta je beogradski restoran koji se bavi konceptom riblje hrane, sa akcentom na rečne specijalitete. Glavne odlike ove konobe su odlična hrana, pogotovo rečna, i vrhunski ambijent koji će vas vratiti u prošlost. Prilikom posete ovoj konobi želeli smo da jedemo neku rečnu ribu spremljenu na zanimljivi i nesvakidašnji način. File smuđa u sosu od vodke nam je „zapeo za oko“. Uz to jelo smo naručili i jedno svetlo lager pivo. Moramo priznati, reč je o jednoj veoma zanimljivoj kombinaciji. Sos od vodke je veoma ukusan i poprilično smo se iznenadili kada smo ga probali, očekivali smo nešto skroz drugačije. Meso smuđa je bilo ukusno i sveže, savršeno se blendovalo sa ukusom sosa i dobro rashlađenog lager piva.

Ljubitelji rečnih specijaliteta, ukoliko ste u Beogradu ili posećujete prestonicu, ne razmišljajte mnogo, već pravac u Konobu kod Goce i Renata.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Soulfood

Da u jednom tržnom centru, osim kupovine, može kvalitetno i ukusno da se pojede, a i popije, što da ne,

Belgrade BEER FEST 2018

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održaće se od 15. do 19. avgusta. I ove godine festival će se održati na Ušću.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.