Konoba kod Goce i Renata

Konoba kod Goce i Renata, nalazi se levoj beogradskoj obali Dunava, tik ispod Pančevačkog mosta. Pređite most, pođite pančevačkim putem, na prvoj raskrsnici skrenite levo i uverite se zašto svaki ljubitelj reke hvali ovu konobu.

Ova konoba je postala sinonim sveže rečne ribe i vrhunski spremljenih ribljih specijaliteta. Ukoliko ste ljubitelj rečne ribe i prave alaske čorbe, a niste posetili Konobu kod Goce i Renata, napravili ste veliku grešku.

Beer Style preporuka –Restoran Konoba kod Goce i Raneta je beogradski restoran koji se bavi konceptom riblje hrane, sa akcentom na rečne specijalitete. Glavne odlike ove konobe su odlična hrana, pogotovo rečna, i vrhunski ambijent koji će vas vratiti u prošlost. Prilikom posete ovoj konobi želeli smo da jedemo neku rečnu ribu spremljenu na zanimljivi i nesvakidašnji način. File smuđa u sosu od vodke nam je „zapeo za oko“. Uz to jelo smo naručili i jedno svetlo lager pivo. Moramo priznati, reč je o jednoj veoma zanimljivoj kombinaciji. Sos od vodke je veoma ukusan i poprilično smo se iznenadili kada smo ga probali, očekivali smo nešto skroz drugačije. Meso smuđa je bilo ukusno i sveže, savršeno se blendovalo sa ukusom sosa i dobro rashlađenog lager piva.

Ljubitelji rečnih specijaliteta, ukoliko ste u Beogradu ili posećujete prestonicu, ne razmišljajte mnogo, već pravac u Konobu kod Goce i Renata.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Američki paradoks

Kao i u mnogo čemu, pa tako i u pivskim stilovima, Amerika je posebna u odnosu na ostatak sveta, a

pivara gvint

Taproom pivare Gvint

Kraft revolucija donela je i novosti u odnosima između proizvođača i potrošača piva. U SAD je, na primer, broj zanatskih

Češka i pivo

Pivo je najpopularnije alkoholno piće na svetu, a treće je po redu kada se uračunaju i bezalkoholna pića (ispred su

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja