Konoba kod Goce i Renata

Konoba kod Goce i Renata, nalazi se levoj beogradskoj obali Dunava, tik ispod Pančevačkog mosta. Pređite most, pođite pančevačkim putem, na prvoj raskrsnici skrenite levo i uverite se zašto svaki ljubitelj reke hvali ovu konobu.

Ova konoba je postala sinonim sveže rečne ribe i vrhunski spremljenih ribljih specijaliteta. Ukoliko ste ljubitelj rečne ribe i prave alaske čorbe, a niste posetili Konobu kod Goce i Renata, napravili ste veliku grešku.

Beer Style preporuka –Restoran Konoba kod Goce i Raneta je beogradski restoran koji se bavi konceptom riblje hrane, sa akcentom na rečne specijalitete. Glavne odlike ove konobe su odlična hrana, pogotovo rečna, i vrhunski ambijent koji će vas vratiti u prošlost. Prilikom posete ovoj konobi želeli smo da jedemo neku rečnu ribu spremljenu na zanimljivi i nesvakidašnji način. File smuđa u sosu od vodke nam je „zapeo za oko“. Uz to jelo smo naručili i jedno svetlo lager pivo. Moramo priznati, reč je o jednoj veoma zanimljivoj kombinaciji. Sos od vodke je veoma ukusan i poprilično smo se iznenadili kada smo ga probali, očekivali smo nešto skroz drugačije. Meso smuđa je bilo ukusno i sveže, savršeno se blendovalo sa ukusom sosa i dobro rashlađenog lager piva.

Ljubitelji rečnih specijaliteta, ukoliko ste u Beogradu ili posećujete prestonicu, ne razmišljajte mnogo, već pravac u Konobu kod Goce i Renata.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Monument

Koncept restorana Monument jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i

Razbijanje zabluda o pivu

Egipatska legenda kaže da je Oziris pronašao pivo. Oziris je bog plodnosti, zemlje i vegetacije. Pivo tada nije bilo samo

Pivara Premier

U svet kraft pivarstva su ušli prateći svetske trendove, sa željom da tržištu ponude svoju verziju kvalitetnog piva   Pivara

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike