Konoba kod Goce i Renata

Konoba kod Goce i Renata, nalazi se levoj beogradskoj obali Dunava, tik ispod Pančevačkog mosta. Pređite most, pođite pančevačkim putem, na prvoj raskrsnici skrenite levo i uverite se zašto svaki ljubitelj reke hvali ovu konobu.

Ova konoba je postala sinonim sveže rečne ribe i vrhunski spremljenih ribljih specijaliteta. Ukoliko ste ljubitelj rečne ribe i prave alaske čorbe, a niste posetili Konobu kod Goce i Renata, napravili ste veliku grešku.

Beer Style preporuka –Restoran Konoba kod Goce i Raneta je beogradski restoran koji se bavi konceptom riblje hrane, sa akcentom na rečne specijalitete. Glavne odlike ove konobe su odlična hrana, pogotovo rečna, i vrhunski ambijent koji će vas vratiti u prošlost. Prilikom posete ovoj konobi želeli smo da jedemo neku rečnu ribu spremljenu na zanimljivi i nesvakidašnji način. File smuđa u sosu od vodke nam je „zapeo za oko“. Uz to jelo smo naručili i jedno svetlo lager pivo. Moramo priznati, reč je o jednoj veoma zanimljivoj kombinaciji. Sos od vodke je veoma ukusan i poprilično smo se iznenadili kada smo ga probali, očekivali smo nešto skroz drugačije. Meso smuđa je bilo ukusno i sveže, savršeno se blendovalo sa ukusom sosa i dobro rashlađenog lager piva.

Ljubitelji rečnih specijaliteta, ukoliko ste u Beogradu ili posećujete prestonicu, ne razmišljajte mnogo, već pravac u Konobu kod Goce i Renata.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Astal Šaren

Ovo je restoran, odnosno kafana, koja budi uspomene na nekadašnje kafane kojih je bilo mnogo u Novom Sadu, sve dok

Restoran Little Bay

Little Bay restoran je deo istoimenog lanca restorana u Londonu i Brajtonu. Posle četiri uspešna Little Bay restorana u Londonu

Restoran Trattoria Pepe

Restoran-trattoria Pepe (biber) smešten je u samom srcu Beograda, u Ulici gospodar Jovanova 33, gde se u prijatnom i opuštenom

Kućni dovod piva

U Hamurabijevom zakoniku, najpoznatijem i najbolje sačuvanom zakoniku iz drevne Mesopotamije, navedeno je da svaki prodavac piva koji svoje pivo

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju