Restoran Princip

Od prvog momenta, od prve misli o otvaranju ovakvog koncepta, znalo se da će postojati poseban Princip kojim će se istoimeni restoran voditi. Obaveza je postala još veća kada je prste umešao boemski duh Gardoša.

Princip je iz principa morao da postane mesto od koga će se svaki gost opraštati sa osmehom i kome će se rado vraćati. U ovom zemunskom restoranu vaš čeka nezaboravno iskustvo spoja ukusne hrane, dobrih piva i noći ispunjene muzikom i pozitivnom energijom.

Beer Style preporuka – Princip je Zemunski restoran koji se nalazi na Gardošu. Odlikuju ga neverovatna hrana, izuzetno lep i prijatan ambijent uz prisustvo ljubaznog osoblja i pristupačnih cena. Tokom posete Principu bili smo raspoloženi za piletinu. Nakon kratke analize jelovnika pronašli smo jedno jelo koje je bilo upravo ono što smo tražili. Reč je o punjenoj piletini sa dimljenim sirom, a uz ovaj jedinstveni specijalitet smo naručili jedno svetlo lager pivo. Punjeno belo pileće meso je bilo posluženo uz restovani krompir. Dimljeni sir i dobro rashlađeno svetlo lager pivo su bili u savršenom skladu kada je reč o ovoj kombinaciji. Sve je bilo korektno, na svom mestu.

Zadovoljni smo restoranom „Princip“ i radujemo se sledećoj poseti.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

crno pivo

PREPORUKA – Crno pivo

Crno pivo je naša preporuka za danas – ono ima karakterističan ukus i dosta je prefinjenije u odnosu na svetli lager.

Pivara Crow

Ova pivara uvek ima po desetak različitih piva na stanju i trude se da svakog meseca izbace na tržište bar

Da li su cene piva realne

Pitanje koliko su cene piva u Srbiji realne sa sobom povlači još jedno, možda podjednako značajno pitanje: koliko je odnos

KAKO TOČITI ERDINGER PIVO

Za točenje Erdingera preporučuje se klasičan metod točenja piva u jedinstvenoj Erdinger čaši. Potrebno je isprati čašu hladnom vodom, zatim

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.