Restoran Princip

Od prvog momenta, od prve misli o otvaranju ovakvog koncepta, znalo se da će postojati poseban Princip kojim će se istoimeni restoran voditi. Obaveza je postala još veća kada je prste umešao boemski duh Gardoša.

Princip je iz principa morao da postane mesto od koga će se svaki gost opraštati sa osmehom i kome će se rado vraćati. U ovom zemunskom restoranu vaš čeka nezaboravno iskustvo spoja ukusne hrane, dobrih piva i noći ispunjene muzikom i pozitivnom energijom.

Beer Style preporuka – Princip je Zemunski restoran koji se nalazi na Gardošu. Odlikuju ga neverovatna hrana, izuzetno lep i prijatan ambijent uz prisustvo ljubaznog osoblja i pristupačnih cena. Tokom posete Principu bili smo raspoloženi za piletinu. Nakon kratke analize jelovnika pronašli smo jedno jelo koje je bilo upravo ono što smo tražili. Reč je o punjenoj piletini sa dimljenim sirom, a uz ovaj jedinstveni specijalitet smo naručili jedno svetlo lager pivo. Punjeno belo pileće meso je bilo posluženo uz restovani krompir. Dimljeni sir i dobro rashlađeno svetlo lager pivo su bili u savršenom skladu kada je reč o ovoj kombinaciji. Sve je bilo korektno, na svom mestu.

Zadovoljni smo restoranom „Princip“ i radujemo se sledećoj poseti.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Banjalučki ćevap

Odmah nadomak samog centra Novog Sada, u Gajevoj ulici, nalazi se jedan lokal koji je nadaleko poznat po svojim specijalitetima

kako odabrati pravo pivo

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.

LEGENDARNI TUT GUT

Tut Gut – poznat i omiljen proizvod nekadašnje Zrenjaninske pivare ostao je u sećanju mnogih koji su obožavali to bezalkoholno osvežavajuće piće.

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike