Restoran Bela Reka

Nekad se znalo za svako jelo – dobar recept, sveži lokalni sastojci, spremljeni s mnogo ljubavi. U nacionalnom restoranu Bela Reka i danas se zna osnovno pravilo ugostiteljstva. U ovom poznatom beogradskom restoranu, inspirisani proverenim receptima naših baka, otvaraju vam riznicu nezaboravnih domaćih ukusa.

Restoran Bela Reka je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta tradicije i modernog, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog. Mesto gde se opušta i uživa, gde se dobro jede i gde se toče najfinija piva i rakije. To je mesto koje će probuditi sva vaša hedonistička čula.

Beer Style preporuka – Bela Reka je beogradski restoran koji je nadaleko poznat po konceptu kojim se bavi. Reč je o konceptu nacionalne kuhinje spremljene na jedan moderniji odnosno savremeniji način. Bela Reka staje ispred konkurencije zbog kvaliteta sirovina od kojih prave svoja jela, kao i zbog samih jela. Pored ovoga poznati su po svom ugodnom i elegantnom enterijeru. Ovog puta smo bili raspoloženi za neko kvalitetno jelo od ćurećeg mesa. Opredelili smo se za rolovanu ćuretinu, punjenu suvim šljivama u sosu od vrganja i lisičarke, a u ovom specijalitetu smo uživali uz jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je brzo servirano, kvalitetno i sveže pripremljeno. Naglasili bi finu kombinaciju ukusu koja se dobija mešanjem ćurećeg mesa, kvalitetnog sosa od vrganja i suvih šljiva. Sve ovo ima još bolji ukus kada pšenično pivo dođe na red.

Bela Reka je restoran za svaku preporuku, odnosno ovo je restoran i za gastro amatere, ali i za gastro profesionalce, jer je ovde zagarantovan čist hedonizam.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Testenine i pivo

Postoje neke tipske slike koje čvrsto stoje u svesti ljudi i teško ih je modifikovati ili u potpunosti zameniti.  Kada

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike