Restoran Bela Reka

Nekad se znalo za svako jelo – dobar recept, sveži lokalni sastojci, spremljeni s mnogo ljubavi. U nacionalnom restoranu Bela Reka i danas se zna osnovno pravilo ugostiteljstva. U ovom poznatom beogradskom restoranu, inspirisani proverenim receptima naših baka, otvaraju vam riznicu nezaboravnih domaćih ukusa.

Restoran Bela Reka je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta tradicije i modernog, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog. Mesto gde se opušta i uživa, gde se dobro jede i gde se toče najfinija piva i rakije. To je mesto koje će probuditi sva vaša hedonistička čula.

Beer Style preporuka – Bela Reka je beogradski restoran koji je nadaleko poznat po konceptu kojim se bavi. Reč je o konceptu nacionalne kuhinje spremljene na jedan moderniji odnosno savremeniji način. Bela Reka staje ispred konkurencije zbog kvaliteta sirovina od kojih prave svoja jela, kao i zbog samih jela. Pored ovoga poznati su po svom ugodnom i elegantnom enterijeru. Ovog puta smo bili raspoloženi za neko kvalitetno jelo od ćurećeg mesa. Opredelili smo se za rolovanu ćuretinu, punjenu suvim šljivama u sosu od vrganja i lisičarke, a u ovom specijalitetu smo uživali uz jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je brzo servirano, kvalitetno i sveže pripremljeno. Naglasili bi finu kombinaciju ukusu koja se dobija mešanjem ćurećeg mesa, kvalitetnog sosa od vrganja i suvih šljiva. Sve ovo ima još bolji ukus kada pšenično pivo dođe na red.

Bela Reka je restoran za svaku preporuku, odnosno ovo je restoran i za gastro amatere, ali i za gastro profesionalce, jer je ovde zagarantovan čist hedonizam.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Mršavite uz pivo

Pivo je duboko ukorenjeno u našoj kulturi kao jeftin način da se oslobodimo briga, zabavimo i opustimo, ali sve to

Restoran Fontana

Restoran Fontana nalazi se u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i

Želite li da živite večno

Umerena konzumacija piva pokreće povoljne metaboličke procese u našem organizmu, a evo i koje Svima je dobro poznato da umereno

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju