Restoran Bela Reka

Nekad se znalo za svako jelo – dobar recept, sveži lokalni sastojci, spremljeni s mnogo ljubavi. U nacionalnom restoranu Bela Reka i danas se zna osnovno pravilo ugostiteljstva. U ovom poznatom beogradskom restoranu, inspirisani proverenim receptima naših baka, otvaraju vam riznicu nezaboravnih domaćih ukusa.

Restoran Bela Reka je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta tradicije i modernog, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog. Mesto gde se opušta i uživa, gde se dobro jede i gde se toče najfinija piva i rakije. To je mesto koje će probuditi sva vaša hedonistička čula.

Beer Style preporuka – Bela Reka je beogradski restoran koji je nadaleko poznat po konceptu kojim se bavi. Reč je o konceptu nacionalne kuhinje spremljene na jedan moderniji odnosno savremeniji način. Bela Reka staje ispred konkurencije zbog kvaliteta sirovina od kojih prave svoja jela, kao i zbog samih jela. Pored ovoga poznati su po svom ugodnom i elegantnom enterijeru. Ovog puta smo bili raspoloženi za neko kvalitetno jelo od ćurećeg mesa. Opredelili smo se za rolovanu ćuretinu, punjenu suvim šljivama u sosu od vrganja i lisičarke, a u ovom specijalitetu smo uživali uz jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je brzo servirano, kvalitetno i sveže pripremljeno. Naglasili bi finu kombinaciju ukusu koja se dobija mešanjem ćurećeg mesa, kvalitetnog sosa od vrganja i suvih šljiva. Sve ovo ima još bolji ukus kada pšenično pivo dođe na red.

Bela Reka je restoran za svaku preporuku, odnosno ovo je restoran i za gastro amatere, ali i za gastro profesionalce, jer je ovde zagarantovan čist hedonizam.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Piatto

Piatto je odličan novosadski restoran italijanske kuhinje koji se nalazi u ulici Branka Bajića, i koji pored izvanredne kuhinje, nudi

Ales

Ales – svetla jaka piva

Fermentisana sa najboljim kvascima na podrumskoj temperaturi, ales su punija odnosno jača piva. Mogu imati prijatan dodatak voća ili začina.

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja