Restoran Caruso

Od nedavno na beogradskoj gastro sceni je prisutan restoran, pod imenom Caruso, a koji uzburkao restoransku scenu naše prestonice. Naime, restoran se nalazi na osmom, poslednjem spratu zgrade na Terazijama, odakle se otvara jedinstven pogled na terazijski plato, srce grada, ušće Save u Dunav, sve do Zemuna i sremačkih ravnica.

Dok uživate u svojim omiljenim jelima i pićima, ili onima iz originalne kuhinje i izboru piva, u ovom prizoru možete uživati i iz samog rastorana, kao i sa terase koja se prostire duž cele jugo – zapadne strane. Delikatan izbor ambijentalne muzike, kao i opuštajuća unutrašnjost restorana, upotpuniće vaš doživljaj.

Beer Style preporuka –Caruso je beogradski restoran koji se bavi, bar kada je reč o ponudi, sinergijom više različitih evropskih kuhinja. Ono što ovaj restoran razlikuje od konkurencije jeste jedinstvena lokacija i jelovnik u kojem možete pronaći mnoštvo specijaliteta i jedinstvenih jela koja se samo ovde služe. Pored toga, moramo napomenuti da je osoblje upućeno i ljubazno, kao i da su cene veoma pristupačne. Ovog puta nas je osoblje savetovalo da probamo poznatu kombinaciju sotiranih kobasica u pikantnoj salsi i sve ovo da uparimo sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom. Svidelo nam se kako zvuči ova kombinacija, te smo je poručili. Ovog puta nismo pogrešili, jer ova mešavina je bila dobitna, baram za nas – „pivopije“. Kobasice su perfektno išle sa pikantnom salsom, a kada cela priča previše zaljuti, na scenu dolazi dobro rashlađeno svetlo lager pivo i rešava sve dileme. Zaista nam se svideo boravak u restoranu Caruso i radujemo se sledećoj poseti.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Ovo je najjače pivo na svetu

Pivara Brewmeister je prevazišla sebe i, nakon do sada najjačeg piva, iz svog asortimana, pod imenom Armagedon, izbacila je na

Najskuplji divlji ALE

Lost Abbey Cable Car Kriek je jedno od najskupljih piva na svetu. Stil ovog piva je američki divlji Ale, a

Restoran Little Bay

Little Bay restoran je deo istoimenog lanca restorana u Londonu i Brajtonu. Posle četiri uspešna Little Bay restorana u Londonu

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike