Restoran Jerry

Na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu nalaze se moderno koncipirani i luksuzno opremljeni elitni restoran Jerry. Uvođenjem novih svetskih trendova i standarda u kulinarstvu, servisu i asortimanu jela, Jerry je uspešno našao svoje mesto u ugostiteljskoj ponudi grada.

Ono što ih izdvaja od konkurencije jeste jedinstvena ponuda umami jela kojim gostima daju priliku doživljaja novog ukusa – umami. Hedonistički koncept moderno uređenog prostora i originalne kuhinje odiše tradicionalnom gostoljubivošću.

Beer Style preporuka –Jerry je elitni restoran koji se nalazi na Novom Beogradu, odnosno u ulici Trešnjinog cveta. Koncept na kom je zasnovan ovaj restoran predstavlja spoj više različitih vrsta kuhinja i ovde će svako ko ceni odličnu hranu pronaći nešto za sebe. Takav je i jelovnik odnosno meni, opširan, i za svakog ima po nešto. Ovog puta bili smo raspoloženi za kvalitetan odrezak mesa, odnosno za biftek. Nakon blage analize jelovnika odlučili smo da je kombinacija svetlog lager piva i bifteka u začinskom bilju sa aromatizovanim krompirom, upravo ono što želimo. I bili smo u pravu, kombinacija aromatizovanog krompira i jedinstvenog začinskog bilja, uz kvalitetno pečeno meso, dala je neverovatnu sinergiju različitih ukusa. Dobro rashlađeno svetlo lager pivo definisalo je ukuse, a samo  jelo podiglo na jedan viši nivo.

Svako ko voli kvalitetnu evropsku hranu neće pogrešiti odabirom restorana Jerry.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1