Restoran Jerry

Na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu nalaze se moderno koncipirani i luksuzno opremljeni elitni restoran Jerry. Uvođenjem novih svetskih trendova i standarda u kulinarstvu, servisu i asortimanu jela, Jerry je uspešno našao svoje mesto u ugostiteljskoj ponudi grada.

Ono što ih izdvaja od konkurencije jeste jedinstvena ponuda umami jela kojim gostima daju priliku doživljaja novog ukusa – umami. Hedonistički koncept moderno uređenog prostora i originalne kuhinje odiše tradicionalnom gostoljubivošću.

Beer Style preporuka –Jerry je elitni restoran koji se nalazi na Novom Beogradu, odnosno u ulici Trešnjinog cveta. Koncept na kom je zasnovan ovaj restoran predstavlja spoj više različitih vrsta kuhinja i ovde će svako ko ceni odličnu hranu pronaći nešto za sebe. Takav je i jelovnik odnosno meni, opširan, i za svakog ima po nešto. Ovog puta bili smo raspoloženi za kvalitetan odrezak mesa, odnosno za biftek. Nakon blage analize jelovnika odlučili smo da je kombinacija svetlog lager piva i bifteka u začinskom bilju sa aromatizovanim krompirom, upravo ono što želimo. I bili smo u pravu, kombinacija aromatizovanog krompira i jedinstvenog začinskog bilja, uz kvalitetno pečeno meso, dala je neverovatnu sinergiju različitih ukusa. Dobro rashlađeno svetlo lager pivo definisalo je ukuse, a samo  jelo podiglo na jedan viši nivo.

Svako ko voli kvalitetnu evropsku hranu neće pogrešiti odabirom restorana Jerry.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivara Inat

Mlada iperspektivna kraft pivara, koja je u proteklih godinu dana postala jedna od najčešće spominjanih na domaćem tržištu   Pivara

Pivo sa ukusom pice

Kućni pivar iz Čikaga, koji pravi pivo u svojoj garaži, nedavno je napravio pivo sa ukusom pice. Tom Seefurth je

inke

Inke i pivo

Stari narod Inka je takođe znao za pivo i proizvodio ga je, ali na jedan malo „drugačiji“ način za današnje

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.