Restoran Papa Joe

Priča restorana Papa Joe počela je sada već davne 1989. godine u Beogradu. Zahvaljujući kvalitetnoj usluzi, ovaj restoran je stekao poštovanje gostiju, te je i dan danas Papa Joe uvek pun gostiju i uvek se traži stolica više. Kuhinja restorana Papa Joe predstavlja savršenu kombinaciju tradicionalnih i internacionalnih ukusa.

Dugogodišnje trajanje i prepoznatljivo ime je rezultat posvećenosti i konstantnog usavršavanja. Kao takav, Papa Joe, je čest izbor istinskih gurmana.

Beer Style preporuka –Papa Joe je beogradski restoran koji zasniva svoj koncept gastronomske usluge na spoju više različitih vrsta kuhinja i to evropske, Istočnoevropske i mediteranske. Ovaj restoran se nalazi u beogradskoj ulici Čarlia Čaplina i ovde vas očekuje dobra hrana, ljubazno osoblje i pristupačne cene. Prilikom posete Papa Joe bili smo raspoloženi za neke jače ukuse, ali i neku jaču hranu, ali nismo želeli da pojedemo prekomernu količinu hrane. Stoga smo došli do zaključka da je jelo sa pilećim mesom uz pivo pravi pogodak. Posle malo razgledanja jelovnika odlučili smo da poručimo rolovanu piletinu punjenu paprikom, dimljenim sirom i rukolom, uz obavezan dodatak dobro rashlađenog svetlog lager piva. Nakon samo nekoliko zalogaja shvatili smo da je to upravo ono što smo želeli, te da je reč o izuzetno ukusnoj i prijatnoj kombinaciji. Slobodno možemo reći da smo se totalno prepustili dok smo uživali u ovom laganom ali itekako ukusnom jelu.

Ako ste ljubitelj domaće ili strane kuhinje, restoran Papa Joe vas neće izneveriti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1