Restoran Papa Joe

Priča restorana Papa Joe počela je sada već davne 1989. godine u Beogradu. Zahvaljujući kvalitetnoj usluzi, ovaj restoran je stekao poštovanje gostiju, te je i dan danas Papa Joe uvek pun gostiju i uvek se traži stolica više. Kuhinja restorana Papa Joe predstavlja savršenu kombinaciju tradicionalnih i internacionalnih ukusa.

Dugogodišnje trajanje i prepoznatljivo ime je rezultat posvećenosti i konstantnog usavršavanja. Kao takav, Papa Joe, je čest izbor istinskih gurmana.

Beer Style preporuka –Papa Joe je beogradski restoran koji zasniva svoj koncept gastronomske usluge na spoju više različitih vrsta kuhinja i to evropske, Istočnoevropske i mediteranske. Ovaj restoran se nalazi u beogradskoj ulici Čarlia Čaplina i ovde vas očekuje dobra hrana, ljubazno osoblje i pristupačne cene. Prilikom posete Papa Joe bili smo raspoloženi za neke jače ukuse, ali i neku jaču hranu, ali nismo želeli da pojedemo prekomernu količinu hrane. Stoga smo došli do zaključka da je jelo sa pilećim mesom uz pivo pravi pogodak. Posle malo razgledanja jelovnika odlučili smo da poručimo rolovanu piletinu punjenu paprikom, dimljenim sirom i rukolom, uz obavezan dodatak dobro rashlađenog svetlog lager piva. Nakon samo nekoliko zalogaja shvatili smo da je to upravo ono što smo želeli, te da je reč o izuzetno ukusnoj i prijatnoj kombinaciji. Slobodno možemo reći da smo se totalno prepustili dok smo uživali u ovom laganom ali itekako ukusnom jelu.

Ako ste ljubitelj domaće ili strane kuhinje, restoran Papa Joe vas neće izneveriti.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.