Old London Pub

Old London je poznati beogradski pub, koji pored dobrog piva nudi još mnoštvo interesantnih detalja, a koji su osmišljeni sa ciljem da zbliže ljude i tako ulepašaju boravak gostima. Ovaj pab takođe poseduje odvojeni kutak za svakoga ko voli da uživa u gledanju sportskih događaja ili pak u igranju bilijara, pikada i stonog fudbala.

Pored ovih zanimacija u ovom pabu možete očekivati odličnu hranu, kvalitetna piva, žive svirke, šarmantno osoblje i vrhunsku kafu. Kada se na sve ovo dodaju dobro organizovane „team building“ aktivnosti, koje se organizuju skoro svakodnevno, dobija se savršeno mesto za opuštanje i uživanje.

Beer Style preporuka – Kuhinja Old London paba je nalik na klasične kuhinje koje pabovi nude. Mnoštvo jakih, odnosno mesnih jela – od kobasica preko burgera i pomfirta, šta god da odaberete nećete pogrešiti. Jelovnici pabova su uglavnom osmišljeni tako da skoro svako jelo ide dobro u kombinaciji sa nekom vrstom piva koju pab nudi. Takav je i slučaj u Old London pabu. Prilikom posete ovom pabu želeli smo da pojedemo rebrca. Bili smo oduševljeni kada smo videli da ovaj pub nudi rebarca u kiselom kupusu. Uz ovaj specijalitet smo poručili jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Šta reći osim ovo je dobitna kombinacija. Rebarca su bila perfektna, savršeno su išla uz dodatak kiselog kupusa i pšeničnog piva.

Ljubitelji kulture piva i pivske hrane će se veoma lepo provesti u Old London pabu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Valjevsko

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola

Pet najboljih piva u Srbiji

Ovo su piva koja konzumenti najradije biraju, piva koja se najčešće i najviše piju, a vrhunskog su kvaliteta Veliki izbor

kraft pivo

PIVO Koje kraft pivo vi volite?

Pivo se deli u više stilova, ali osnovna podela je na ejl i lagere. Pivo svi volimo, ali se postavlja pitanje koje kraft pivo vi volite.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju