Restoran Balkon

Restoran Balkon spada u red beogradskih restorana koji se bave konceptom visoke Italijanske kuhinje i nalazi u Balkanskoj ulici. Meni restorana nudi razne Italijanske specijalitete poput: Napolitano – Ragu Gnocchi, Orate con verdure – grilovana bela riba (Orada) sa povrćem, Melanzane di parmigiana – grilovani paradajz sa mocarelom i parmezanom. Pored izvresne Italijanske kuhinje, restoran nudi komociju u vidu ugodnog i lepog enterijera, u kojem se možete lagano prepustiti svim užicima koji dolaze uz kvalitetnu hranu.

Cilj restoran jeste da vam ponudi profesionalnu i prijateljsku uslugu, kao i neverovatno kulinarsko iskustvno. Balkon je savršeno mesto u kojem jednako možete uživati kako sa porodicom na nedeljnom ručku, tako i sa poslovnim partnerima na sastanku.

Beer Style preporuka –Naša očekivanja nisu bila visoka, jer smo mislili da smo se potpuno upoznali sa ovakvim konceptom, konceptom Italijanske kuhinje. Jednostavno nismo smatrali da će Balkon uspeti da unese nešto novo u ovu priču, ali smo se bogami prevarili. Jeste, jelovnik restorana poseduje sva jela koja bi očekivali od ovakvog koncepta, ali Balkon je drugačiji zbog svojih jedinstvenih specijaliteta. Jela koja smo bukvalno samo u ovom restoranu zatekli. Jela poput njoka sa cepkanim junećim rebrima i crnim tartufima, su nas ostavila bez teksta. Kvalitetno juneće meso i crni tartufi zaista grade jedan jedinstven užitak. Kada se još na sve ovo doda dobro rashlađeno svetlo lager pivo, kombinacija postaje perfektna.

Balkon je restoran koji će osvojiti srca svih onih koji vole kvalitetnu i eksperimentalnu priču.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Jazz Cafe

Restoran Jazz Cafe otvoren je krajem prošlog veka, a vlasnici kažu da im je želja bila da otvore restoran u

Hacker-Pschorr Weisse pivo

PIVO Hacker-Pschorr Weisse

Pivo Hacker-Pschorr Weisse dolazi iz pivare Paulaner i već pri prvom gutljaju daje osvežavajuće voćno – citrusne note.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju