Restoran Caffe Caffe & Fish

Glavna inspiracija, a samim tim i koncept, restorana Caffe Caffe & Fish je Jadran i gastro kultura koja je povezana sa Jadranskim morem i njegovim priobaljem. Ovaj restoran je mesto koje će vam prezentovati na najbolji način kulturu, ali i mirise i ukuse, Jadrana na sebi jedinstven način.

Caffe Caffe & Fish se nalazi u Beogradu, u ulici Vase Pelagića. Pored odlične mediteranske kuhinje, ovde možete naći prijatan ambijent, dobra piva i veoma ljubazno osoblje. Bitno je napomenuti da ovde, pored sveže morske ribe, možete probati i veliki broj specijaliteta od sveže jadranske ribe, i to specijalitete koje samo na ovom mesto možete pojesti.

Beer Style preporuka –Caffe Caffe & Fish je restoran koji na svaki način obećava gostima, pristupačnim cenama i oblinim jelovnikom koji poseduje, sve što bi ste mogli da poželite, baram kada je reč o mediteranskoj kuhinji. Pored gastro ponude treba pohvaliti privlačan ambijent koji ovaj restoran poseduje. Prilokom posete ovom interesantnom restoranu želeli smo da probamo jadransku tunu. Lepo smo se iznenadili kada smo na jelovniku pronašli tuna stek poslužen sa vasabi pireom. U ovom jelu odlučili smo da uživamo uz jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Napomenuli bi da je pšenično pivo savršeno za ovu kombinaciju sveže morske ribe i ljutog vasabi pirea, te da je igralo ključnu ulogu kada je hrana u našim ustima „eksplodirala“ zbog ljutog vasabia.

Caffe Caffe & Fish će se dopasti svakoj osobi koja ceni kvalitetne specijalitete od morske ribe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1