Restoran Hanan

Hanan je restoran koji svojim gostima uvek nudi nešto više, a ono što ga izdvaja od ostalih beogradski restorana je vrhunska ponuda libanskih jela. Osim različitih jela, poslastica, velikog izbora pića, koktela, frapea, ali i ozbiljne ponude premijum piva, u restoranu Hanan svakog petka i subote gosti mogu da uživaju u trbušnom plesu, a za prave ljubitelje arapskog doživljaja tu su nargile.

Restoran Hanan je otvoren pre desetak godina i prvobitno je zamišljen kao kafe poslastičarnica. U prvo vreme u ponudi je imao samo arapske poslastice, tople napitke i bezalkoholna pića. Vremenom se objekat razvijao i u skladu sa potrebama posetilaca dodavao nove sadržaje. Hanan je danas koncipiran na arapskoj, odnosno libanskoj kuhinji. Odlikuje ga autentična i ukusna kuhinja u kojoj možete uživati zahvaljujući prijatnom i ugodnom ambijentu koji ovaj restoran nudi.

Beer Style preporuka -Pošto smo danas imali izvanrednu priliku da posetimo restoran koji se bavi jedinstvenim konceptom, odlučili smo da se opustimo uz hladno svetlo lager pivo i uživamo u ukusnoj arapskoj kuhinji. Jelo pod imenom Uzi Džaž nam je itekako privuklo pažnju. Reč je o piletini koja je poslužena uz pirinač, šargarepu, kukuruz, grašak, indijski orah, bademe i „arapski“ začin. Arapska kuhinja nas do sada nije razočarala, a isti je slučaj i danas bio. Vrlo korektna priča, veoma ukusno i lagano jelo, a dobro rashlađeno svetlo lager pivo je ceo utisak popelo na stepenik više.

Ukoliko volite ukusnu i pikantnu hranu restoran Hanan vas neće razočarati, a ukoliko posetite ovaj restoran uverićete se da je moguće doživeti miris i ukus orijenta u srcu Beograda.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Najstarija pivara

Pivo je jedno veoma staro piće, koje se proizvodi već milenijumima. „Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan“ koja se nalazi nadomak Minhena je

Magaza Gastro pub

Magaza je restoran nastao sa idejom da hedonizam podigne na viši nivo. Ovaj Gastro pub nalazi se na obali reke

Sastojci kriju tajnu

Dok ispijate vaše omiljeno pivo, da li ste se zapitali koja je procedura potrebna da biste vi bili zadovoljni konzument

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike