Restoran Hanan

Hanan je restoran koji svojim gostima uvek nudi nešto više, a ono što ga izdvaja od ostalih beogradski restorana je vrhunska ponuda libanskih jela. Osim različitih jela, poslastica, velikog izbora pića, koktela, frapea, ali i ozbiljne ponude premijum piva, u restoranu Hanan svakog petka i subote gosti mogu da uživaju u trbušnom plesu, a za prave ljubitelje arapskog doživljaja tu su nargile.

Restoran Hanan je otvoren pre desetak godina i prvobitno je zamišljen kao kafe poslastičarnica. U prvo vreme u ponudi je imao samo arapske poslastice, tople napitke i bezalkoholna pića. Vremenom se objekat razvijao i u skladu sa potrebama posetilaca dodavao nove sadržaje. Hanan je danas koncipiran na arapskoj, odnosno libanskoj kuhinji. Odlikuje ga autentična i ukusna kuhinja u kojoj možete uživati zahvaljujući prijatnom i ugodnom ambijentu koji ovaj restoran nudi.

Beer Style preporuka -Pošto smo danas imali izvanrednu priliku da posetimo restoran koji se bavi jedinstvenim konceptom, odlučili smo da se opustimo uz hladno svetlo lager pivo i uživamo u ukusnoj arapskoj kuhinji. Jelo pod imenom Uzi Džaž nam je itekako privuklo pažnju. Reč je o piletini koja je poslužena uz pirinač, šargarepu, kukuruz, grašak, indijski orah, bademe i „arapski“ začin. Arapska kuhinja nas do sada nije razočarala, a isti je slučaj i danas bio. Vrlo korektna priča, veoma ukusno i lagano jelo, a dobro rashlađeno svetlo lager pivo je ceo utisak popelo na stepenik više.

Ukoliko volite ukusnu i pikantnu hranu restoran Hanan vas neće razočarati, a ukoliko posetite ovaj restoran uverićete se da je moguće doživeti miris i ukus orijenta u srcu Beograda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1