Restoran Pink

U beogradskom naselju Žarkovo, na adresi Solunskih boraca broj 16, nalazi se restoran Pink. Skoro dve decenije to je dobro poznata adresa svih gurmana grada Beograda.

Obilnost porcija u ovom restoranu se dugo pamti i još duže prepričava. Pristupačnost cena je tolika da svaki gost pažljivo pogleda račun, ubeđen da na njemu nedostaje bar neka stavka.Unutrašnjost restorana Pink je podeljena na nekoliko celina, a celokupnoj toplini ambijenta doprinose nemalterisani, rustični zidovi, kamin, ali i drveni stolovi i stolice sa šarmantnim kariranim stolnjacima.

Beer Style preporuka –Restoran Pink je ugostiteljski objekat koji se ističe iz više razloga. Naravno tu je ono uobičajeno, elegantan enterijer, ljubazno osoblje, ukusna hrana i privlačne cene. Ali ono što restoran Pink najviše izdvaja u poređenju sa konkurencijom jesu porcija. Porcije su prosto ogromne – možemo slobodno reći da je jedna ipo porcija dovoljna da se korektno nahrane dvoje odraslih ljudi. Pink je zasnovan na konceptu domaće tradicionalne, odnosno nacionalne kuhinje. Iz toga razloga danas smo želeli da pojedemo nešto „konkretno“. Stoga smo se, nakon kratkog predomišljanja, opredelili za Gurmansku vešalicu uz koju smo poručili i jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Porcija je bila ogromna, a servirana hrana veoma kvalitetna. Vešalica je bila poslužena uz pečeni krompir koji je dosta doprineo celokupnom ukusu. Napomenuli bi da je ne previše rashlađeno pšenično pivo podiglo gastronomski doživljaj na jedan viši nivo.

Ukoliko volite puno i kvalitetno da jedete restoran Pink je pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Napravite kod kuće

Potrebni sastojci: -120 g Edamera -400 g brašna -3 supene kašike šećera -3 supene kašike praška za pecivo -1.5 kafenih

Super can fest

ODRŽAN Super can fest

Više od 3000 ljudi posetilo je Super Can Fest i tokom dva dana uživalo u kraft pivima iz 24 pivare

Kolaboracije i Dogma brewery

U trećem broju magazina Beer Style objavljen je intervju sa ikonom američke kraft scene Metom Brofijem, ali tom prilikom nije

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike