Restoran Prime

Restoran Prime nalazi se u okviru hotela Crowne Plaza Beograd, na Novom Beogradu, i predstavlja najbolji način da upoznate modernu Srbiju i ono najbolje iz nje kroz fine dining iskustvo. Prime je mesto gde se na moderan način promoviše ono najkvalitetnije iz srpske kuhinje.

Članovi kulinarske ekipe posvećeni su tome da njihovi gosti probaju odabrane specijalitete tradicionalne srpske kuhinje pripremljene u skladu sa svetskim trendovima. Uigrani tim kuvara stara se o tome da svako jelo bude savršenog ukusa i izgleda, a sve u skladu sa sloganom „Eat Serbian Well“ koji je moto ovog restorana.

Beer Style preporuka –Kao što se može zaključiti, Prime je restoran koji se bavi konceptom tradicionalne kuhinje pripremljene na moderan način. Prime se nalazi u ulici Vladimira Popovića, na Novom Beogradu, i pored izvrsne domaće hrane, krasi ga veoma lep i moderan enterijer. Za pripremu hrane, u Prime-u koriste se isključivo najkvalitetnije namernice sa našeg podneblja, a koje su često i organiski uzgajane. Iz tog razloga, jelovnik restorana se često menja sezonski, što svakako osigurava da sve ostane sveže i ukusno. Prilikom posete ovom luksuznom restoranu želeli smo da pojedemo nešto konkretno. Osoblje nam je pomoglo oko odluke i poručili smo teleći file sa sosom od vrganja, penom od kajmaka, uljem belih tartufa i krompirom. U ovom specijalitetu odlučili smo da uživamo uz dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Sastojci jela su bili na najvišem nivou, ukusi su se perfetkno mešali, te je krajnji rezult celokupne sinergije jelo dostojno svakog hedoniste. Naravno, tu je i dobro rashlađeno svetlo lager pivo bez kojeg ceo užitak ne bi bio isti.

Radujemo se sledećoj poseti Prime-u, i narednom uživanju uz najbolju hranu i vrhunsko lager pivo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1