Restoran Rubin

Danas bi vam predstavili restoran Rubin, jedan od simbola beogradskog ugostiteljstva. Već decenijama sve u ovom elitnom restoranu počiva na tradiciji i diskretnom sjaju. Od ugleda, koji ljubomorno čuvaju gotovo četiri decenije, preko menija i usluge, do neprevaziđenog pogleda u kojem uživaju Beograđani i njihovi gosti.

Restoran Rubin otvoren je pre  skoro četiri decenije i ovaj restoran je stekao status kao mesto porodičnog susreta, lepih druženja i pogleda, koji posmatrača uvodi u lepotu Beograda. Tražeći valjan opis uloge kafane u srpskom društvu, neprevaziđeni Momo Kapor je jednom ovu nacionalnu instituciju uporedio sa grčkim trgovima, agorama, na kojima su antički mudraci vodili bezbrojne mudračke debate.

Beer Style preporuka– Restoran Rubin je jedna od najpoznatijih beogradskih kafana. I  od svog otvaranja pre nekoliko decenija, pa sve do danas, mnogo toga se promenilo. Ali ono što je uvek ostalo isto jeste cilj ove kafane. To jest, da ponudi svojim gostima kvalitetnu domaću trpezu, uvek svežu, po pristupačnim cenama u autentičnom ambijentu tradicionalne srpske kafane. Priliko posete restoranu Rubin želeli smo da okusimo domaće jelo napravljeno na malo drugačiji način. Čim smo na jelovniku pronašli pačetinu sa špaclama u aromi od tartufa, znali smo da ne treba gledati dalje. Odlučili smo se za ovo jelo uz dodatak jednog dobro rashlađenog svetlog lager piva. Nakon konzumacije možemo reći da smo impresionirani ovim jelom i da je ovo zaista izvanredna kombinacija zanimljivih ukusa. Pačetina u špaclama je bila izvanredno prirpemljna i ukusna. Arome tartufa su korektno išle u ovoj kombinaciji, nisu se previše osetile, tek taman, što je itekako doprinelo celom užitku. Pivo je naravno uvek pri ruci i u ovoj kombinaciji je ojačalo celu priču. Ako volite domaće, ali ujedno i moderno, Rubin vas neće razočarati.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Žar Mance

U restoranu Žar Mance, koji se nalazi u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, očekuju vas tradicionalna srpska jela pripremljena na

Brzi pivski kokteli

Beerita Ako ubacite ovu mešavinu u blender sigurno ćete biti primećeni na sledećoj zabavi. Sipajte u blender četiri flaše ili

inke

Inke i pivo

Stari narod Inka je takođe znao za pivo i proizvodio ga je, ali na jedan malo „drugačiji“ način za današnje

33. Dani Piva u Zrenjaninu

Od 27.08. do 02.09.2018. godine održaće se Dani Piva u Zrenjaninu. Kako je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić najavio na više lokacija

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike