Restoran Sunset

Restoran Sunsetotvoren je pre više od dve decenije u Beogradu. Od skromnih početaka, pa do današnjeg izdanja, prešao je put do ozbiljnog restorana koji se bavi konceptom spoja više različitih kuhinja. Sunset je doživeo ozbiljne promene za ovih 20 godina, no i dalje ne prestaje sa nadogradnjom i poboljšavanjem svojih usluga.

Danas je ovo restoran u koji možete doći da pojedete skoro šta god poželite. Od domaćih preko italijanskih, evropskih, vegeterijanskih i egzotičnih jela, Sunset vas neće razočarati. Naravno, ako niste gladni, a želite da se zasladite,  Sunset takođe nudi pregršt ukusnih i kvalitetnih slatkiša.

Beer Style preporuka –Pri poseti restoranu Sunset nismo želeli da jedemo neko konkretno jelo, već smo bili raspoloženi za neki od njihovih slatkiša. Odlučili smo da bi lagani kolač uz jedno tamno pivo bio pravi pogodak. Nakon pregleda jelovnika ostali smo u nedoumici. Jako smo se dvoumili, jer jelovnik zaista nudi lep broj interesantih kolača. Na kraju smo se opredelili za Cheesecake sa Nutelom, uz jedno malo ne previše rashlađeno tamno pivo. Ova kombinacija se ispostavila kao veoma fina, jer su tamno pivo i ukusni kolač stvarali jedinstven užitak. Ako ste raspoloženi za kvalitetnu gastronomsku ponudu, dobar izbor stranih i domaćih piva, ali i širok spektar odličnih slatkiša, restoran Sunset je pravi izbor za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Najljuće pivo na svetu

U cilju pravljenja najpikantnijeg piva na svetu, Twisted Pine-ovo Ghost Face Killa pivo koristi šest različitih vrsta ultra-ljutih paprika, uključujući

Restoran Na ćošku

Restoran Na ćošku je restoran moderne internacionalne kuhinje, a koji se nalazi na ćošku. Na lokaciji sa respektabilnom ugostiteljskom tradicijom,

Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i

Da li bi pili ova piva

Široka je lepeza interesantnih piva – Počev od islandskog piva koje se pravi uz pomoć kitovih testisa, do piva u

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju