Restoran Sunset

Restoran Sunsetotvoren je pre više od dve decenije u Beogradu. Od skromnih početaka, pa do današnjeg izdanja, prešao je put do ozbiljnog restorana koji se bavi konceptom spoja više različitih kuhinja. Sunset je doživeo ozbiljne promene za ovih 20 godina, no i dalje ne prestaje sa nadogradnjom i poboljšavanjem svojih usluga.

Danas je ovo restoran u koji možete doći da pojedete skoro šta god poželite. Od domaćih preko italijanskih, evropskih, vegeterijanskih i egzotičnih jela, Sunset vas neće razočarati. Naravno, ako niste gladni, a želite da se zasladite,  Sunset takođe nudi pregršt ukusnih i kvalitetnih slatkiša.

Beer Style preporuka –Pri poseti restoranu Sunset nismo želeli da jedemo neko konkretno jelo, već smo bili raspoloženi za neki od njihovih slatkiša. Odlučili smo da bi lagani kolač uz jedno tamno pivo bio pravi pogodak. Nakon pregleda jelovnika ostali smo u nedoumici. Jako smo se dvoumili, jer jelovnik zaista nudi lep broj interesantih kolača. Na kraju smo se opredelili za Cheesecake sa Nutelom, uz jedno malo ne previše rashlađeno tamno pivo. Ova kombinacija se ispostavila kao veoma fina, jer su tamno pivo i ukusni kolač stvarali jedinstven užitak. Ako ste raspoloženi za kvalitetnu gastronomsku ponudu, dobar izbor stranih i domaćih piva, ali i širok spektar odličnih slatkiša, restoran Sunset je pravi izbor za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Kafanica

Kafanica je počela sa radom početkom 2003. godine, a od 2006. godine radi kao restoran. Hrana se služi u tradicionalnim

Sendviči i pivo

Ako u kulinarsko – pivskom svetu postoji par koji je kao stvoren jedno za drugo, toliko prirodan da se bez

Restoran Piazza dei Fiori

Restoran Piazza dei Fiori je smešten u samom srcu grada na Cvetnom trgu, u oazi mira i zelenila. Relaksirajuća atmosfera

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike