PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

pivo i piletina Macchiato Fax

Pored piletine na meniju su i raznovrsne poslastice, kolači, sladoled, sendviči, pice, ali i razni drugi specijaliteti, te velik broj piva i to pre svega premium i super premium brendova

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet. Prepoznatljiv je prelepom ambijentu koji gostima pruža užitak da se osećaju kao  da su “kod svoje kuće”. U ponudi imaju veliki izbor kafe, ceđenih sokova, bezalkoholnih pića i napitaka i naravno piva, točenih i flaširanih –  počev od onih industrijskih, ali i premium i super premium brendova.

Pivo uz slaniše i slatkiše

Pored mesnih jela na meniju su i raznovrsne poslastice, kolači, sladoled, sendviči, pice, ali i razni drugi specijaliteti.

Ukoliko želite da se kvalitetno najedete za male pare, obavezno posetite ovo mesto jer su cene prilagođene studentskom životu. Za doručak pripremaju jaja, omlet, “fax doručak”, “sportski doručak”, barene viršle i burgere.

U ponudi su još slane i slatke palačinke, obrok salate, paste, rižoto, jela od mesa, riblji specijaliteti, predjela, čorbe. Restoran je pogodan za pauzu na kojoj ćete popiti pivo ili kafu.

Pivo Leffe Blonde i piletina

Naša preporuka je da za ručak pojedete odličnu nugat piletinu, koja se topi u ustima. Ovo odlično jelo služi se sa islandskim dresingom, pikant krompirom i pecivom.

Uz ovu savršenu hrskavu piletinu naša preporuka je da popujete Leffe Blonde, belgijsko pivo koje se pravi od najkvalitetnijih sastojaka. Njegova aroma banane, vanile i kandiranog voća daće poseban šmek islandskom dresingu.

Zbog svoje slatkoće odlično se slaže sa desertima i na bazi karamele. Leffe Blonde se, takođe, odlično slaže sa jelima od pečenog mesa, te pored piletine možete da naručite i neko drugo jelo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1