PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

pivo i burgeri restoran kod brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali  Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara

Ukoliko ste okoreli pivopija, preporuka je da obavezno posetite restoran Kod Brke, koji se nalazi u Novom Sadu, na Futoškom putu.

Pivo za degustaciju Kod Brke

U ovom ugostiteljskom objektu i kada je gužva, čini se da nije, pošto je vrlo prostran, a ima čak 170 sedećih mesta i baštu. Podeljen je u dve celine, restoransku i izdvojenu barsku za degustaciju vina i domaćih kraft piva.

U ponudi imaju bogat izbor hrane, od nekoliko vrsta jela za doručak, preko raznovrsnih jela iz solidno skrojenog menija, pa do svima obiljenih burgera.

Osim toga zavidna im je i ponuda industrijskih premium i super premium pivskih brendova, ali i kraft piva i to pre svega najbolje selekcije domaćih zanatskih pivara.

Pivo i burger Kod Brke

Naša preporuka je da Kod Brke pojedete beef burger, koji je napravljen od čiste mlevene junetine, dok je namaz na bazi senfa i meda, a uz to se dobija i dresing salata od šargarepe, pohovana mocarela, slatko od ljutih paprika, miks zelenih salata, paradajz & baby corn na vrhu za savršeni balans. Kada je reč o izbor piva, odluku prepuštamo vama, jer ovde mnogo pažnje posvećuju upravo pivu koje služe i zato su burgeri nezaobilazni u toj priči.

Pabovska kombinacija piva i burgera raduje mnoge hedoniste i zato su prepoznali  Brku kao mesto gde im je zagarantovana dobra ponuda ovog gastro para.

Pivo ponuda Kod Brke

Ponuda piva u restoranu Kod Brke je zaista fascinantna. Od flaširanog imaju Heineken, Jelen retro, Tuborg Green, Erdinger Weissbier, Kapuziner, Hoegarden, Corona extra, Crni Đorđe, Erdinger Dunkel Weissbier. Od točenih piva u ponudi je Nektar, Zaječarsko, Stella Artois, Krušovice, Nikšićko tamno, Paulaner Weisbbbier, Premier zlatni ALE i Premier IPA. Od flaširanih kraft piva tu su Premier pilsner, Salto Pale Ale, Kabiner Brka, Dogma Hoptopod IPA i Kabinet Porter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1