DOBRO PIVO – Pivnica Žirafa 23

žirafa 23

Ukoliko želite da popijete dobro pivo – Pivnica Žirafa 23 u svojoj ponudi ima preko 50 vrsta piva, koja se slažu uz savršen pivski meni

 Pivnica Žirafa 23 nalazi na Novom Beogradu. Tačnije, na bulevaru Milutina Milankovića.

Ovo je omiljeno mesto beogradskih pivopija.

Međutim ovde dolaze i oni što uživaju u hrani. Ali i oni što vole muziku.

Pivnica Žirafa 23 koncipirana je u pabovskom stilu.

Enterijer je vrlo zanimljiv. Dominiraju drveni stolovi i klupe.

U Pivnici Žirafa 23 dominira dugačak šank sa točilicama.

Lusteri su posebna priča – napravljeni su u obliku pivskih krigli.

Pivnica Žirafa 23 nudi 50 vrsta piva

Pivnica Žirafa 23 u ponudi ima veliki broj piva. Uvek su na raspolaganju točena i flaširana. Podugačak je i spisak od preko 50 vrsta piva. Uz poznate imaju i manje poznate brendove. Stoga ovde uživaju klasičari. A dolaze i gosti koji obožavaju nove ukuse piva. Velika podrška „karti piva“ jeste njihov jelovnik. Na jelovniku imaju mesne specijalitete.

Obavezno probajte sočna rebarca

Uz pivo, na meniju Pivnica Žirafa 23 su ukusni ćevapi.

Takođe i sir, kobasice, ali i jela sa roštilja. Imaju i karamelizovana rebarca.

Za osobe na dijeti prave obrok salatu sa ramstekom. Specijalitet kuće su vruće bavarske perece. Na meniju je i rolovani batak sa kremastim krompirom.

Ali i pauflek sa mladim krompirićima i renom.

Najinteresantnija je pikantna metarska kobasica. Nju možete da podelite sa društvom. Uz metarsku kobasicu najbolje se slaže svetli gazirani lager.

Pivnica Žirafa 23 – Dobitna kombinacija

Pivnica Žirafa 23 nudi vrhunske burgere.

Burger je priča za sebe. I naša posebna preporuka.

Sočan, a opet hrskav i služi se uz krompir. Uz ovaj obrok idu bavarske perece.

Nakon burgera, pojedite čokoladni tart sa kremom od lešnika.

Uz ovaj desert popijte Milk Stout pivo.

Ukus ovog piva podseća na čokoladu.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Sakura

Restoran Sakura, nalazi se u beogradskoj Beton hali sa pogledom na ušće reka Save i Dunav. Ovaj restoran nudi jedan

Pivara Zebrew

Oni su pivski nomadi, odnosno gypsy pivara koja svoje pivske specijalitete priprema na različitim lokacijama u Beogradu, a po sopstvenim

Sendviči i pivo

Ako u kulinarsko – pivskom svetu postoji par koji je kao stvoren jedno za drugo, toliko prirodan da se bez

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.