PIVO I DIVLJAČ – Restoran Šampanjac

restoran šampanjac

Pivo i divljač nudi restoran Šampanjac u Novom Sadu

Restoran Šampanjac je jedan od najpoznatijih restorana u Novom Sadu. Ima tradiciju dugu 45 godina.

Smešten je na Futoškom putu. Prepoznatljiv je po prijatnom ambijentu. Restoran Šampanjac u ponudi ima tradicionalne specijalitete i jela po porudžbini. Ukus hrane zadovoljava i najzahtevnije goste i gurmane.

Pivo u bašti

Tokom letnjih i prolećnih meseci može da se uživa u velikoj bašti. U nju stane oko 150 gostiju. Pre pojave korone organizovali su svirke tamburaša. Danas tamburaša nažalost nema.

U sklopu restorana Šampanjac nalazi se i dečija igraonica. U nju može da stane dvadesetoro dece. Za roditelje postoji odvojeni deo za opuštanje. Restoran Šampanjac za goste ima obezbeđena parking mesta.

Restoran Šampanjac osim prijatnog ambijenta i vesele atmosfere, ima i vrlo bogat meni. Ali i različite vrste piva. Od piva imaju dobru selekciju – prisutna su ovde i strana i domaća piva. I standardna, ali i premium piva. Na meniju restorana su čorbe i supe, gotova jela. Zatim, specijaliteti sa roštilja, variva, topla predjela.

Tu je i pečenje, riba i jela po porudžbini.

Restoran Šampanjac je jedinstven i po tome što pripremaju hranu u dogovoru i po želji gostiju. Na repertoaru su divljač, standarno meso i riba. Mogu da se poruče i sva ostala jela specifična za kotlić. Kuvaju za 5 do 50 osoba. U restoran Šampanjac gosti mogu da donesu svoje namirnice, uz prethodni dogovor.

Pivo uz specijalitet kuće

Restoran Šampanjac osim raznovrsnog menija – ima i veliki izbor domaćeg i stranog lager piva. Naša preporuka je da, ako posećujete restoran Šampanjac, poručite specijalitet kuće. Reč je o porciji za dve osobe.

U porciju ide pohovano škembe, pileća džigerica u slanini i Šampanjac šnicle. Zatim Šampanjac ražnjići i punjena ćuretina. Uz ovako kalorično jelo obavezno popijte neko dobro rashlađeno pivo.

Izbor prepuštamo vama – Lav, Jelen ili Zaječarac.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Le Molière

Restoran Le Moliere nalazi se u pešačkoj zoni Beograda, u Zmaj Jovinoj 11, na spoju sa Knez Mihajlovom ulicom. Le

proces pravljenja piva

Kako se pravi pivo

Ako ste rešili da sami skuvate svoje pivo dobro bi bilo da se posavetujete sa nekim ko je to već

Flaša ili bure

Da bi smo dobili odgovor na ovo pitanje moramo znati mnoge detalje Gde pivo bolje odležava, u flaši ili u

pivara gvint

PIVO – Pivara Gvint

Pivara Gvint veoma vodi računa o tome koliko će proizvedeno pivo sadržati hmelja, kvasca i slada.

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.