PIVO I ROŠTILJ – Restoran Brdo Piva

pivnica brdo piva

Restoran Brdo Piva pored odlične hrane u ponudi ima i veoma bogat izbor kako flaširanog tako i točenog piva

Restoran Brdo Piva nudi odličan roštilj uz interesantnu ponudu piva

Restoran i pivnica Brdo Piva nalazi se u Beogradu, na Čukarici, u ulici Stevana Brakusa. Restoran i pivnica Brdo Piva pravi je mali raj za pivopije. Ovo mesto je namenjeno i za sve ljubitelje dobre klope, a posebno roštilja.

Pivo i brizle

Pored velikog izbora piva u ovoj pivnici možete da pojedete razne  specijalitete. Oni su pripremljeni na originalan način. Izdvojili bi jela poput ispod sača i jela sa roštilja, koja se peku na ćumuru.

U restoranu Brdo Piva nude ćevape i pljeskavice s ćumura. Zatim butkice ispod sača, kao i teleću džigericu i brizle. Ova jela su samo  deo bogate gastromonske ponude. Pored ovih specijaliteta, možete da pojedete i kobasice pripremljene na različite načine. U ponudi imaju i pileće ražnjice, pileći file, pileća krilca, dimljeni svinjski file i svinjski vrat.

Pivo i ćevapi

Ako posećujete restoran Brdo Piva, preporuka je da probate ćevape ili pljeskavicu. Ćevapi i pljeskavice se pripremaju na ćumuru. Sam način pripreme daje im poseban ukus, aromu i šmek.

Roštilj koji se priprema u restoranu Brdo Piva – priprema se isključivo od junetine. Roštilj ne sadrži aditive. Treba istaći da se roštilj pravi po recepturi koja je tajna majstora kuhinje. Uz ovaj roštilj odlično ide i njihov  sir „škripavac“.

Pivo i samo pivo

Osim odlične hrane u ponudi imaju i veoma bogat izbor piva. I to kako flaširanog tako i točenog piva. Od točenih u ponudi su Paulaner svetli, Erdinger Weissbier i Grinbergen Blonde. Služe i točeno Budweiser tamno, Carlsberg i Tuborg. Na točilicama se nalaze i Lav, Kronenbourg i Budweisser svetli. Ukoliko se odlučite za flaširano imaju Erdinger Dunkel i Grinbergen Blanche. Takođe nude Grinbergen Double Ambree i San Miguel. Istakli bi da u ponudi imaju i Hacker – Pschorr Munchner Kellerbier i Hacker-Pschorr Weisse. Ali i Hacker-Pschorr Munchner Gold i Somersby Apple.

Zbog velike ponude piva, nećemo vam sugerisati šta da popijete. Zato ovaj put vama prepuštamo da odlučite koje pivo ćete naručite. Napomenuli bi samo da sledite pravila uparivanja hrane i piva, te da uživate.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1