PIVO I ROŠTILJ – Restoran Brdo Piva

pivnica brdo piva

Restoran Brdo Piva pored odlične hrane u ponudi ima i veoma bogat izbor kako flaširanog tako i točenog piva

Restoran Brdo Piva nudi odličan roštilj uz interesantnu ponudu piva

Restoran i pivnica Brdo Piva nalazi se u Beogradu, na Čukarici, u ulici Stevana Brakusa. Restoran i pivnica Brdo Piva pravi je mali raj za pivopije. Ovo mesto je namenjeno i za sve ljubitelje dobre klope, a posebno roštilja.

Pivo i brizle

Pored velikog izbora piva u ovoj pivnici možete da pojedete razne  specijalitete. Oni su pripremljeni na originalan način. Izdvojili bi jela poput ispod sača i jela sa roštilja, koja se peku na ćumuru.

U restoranu Brdo Piva nude ćevape i pljeskavice s ćumura. Zatim butkice ispod sača, kao i teleću džigericu i brizle. Ova jela su samo  deo bogate gastromonske ponude. Pored ovih specijaliteta, možete da pojedete i kobasice pripremljene na različite načine. U ponudi imaju i pileće ražnjice, pileći file, pileća krilca, dimljeni svinjski file i svinjski vrat.

Pivo i ćevapi

Ako posećujete restoran Brdo Piva, preporuka je da probate ćevape ili pljeskavicu. Ćevapi i pljeskavice se pripremaju na ćumuru. Sam način pripreme daje im poseban ukus, aromu i šmek.

Roštilj koji se priprema u restoranu Brdo Piva – priprema se isključivo od junetine. Roštilj ne sadrži aditive. Treba istaći da se roštilj pravi po recepturi koja je tajna majstora kuhinje. Uz ovaj roštilj odlično ide i njihov  sir „škripavac“.

Pivo i samo pivo

Osim odlične hrane u ponudi imaju i veoma bogat izbor piva. I to kako flaširanog tako i točenog piva. Od točenih u ponudi su Paulaner svetli, Erdinger Weissbier i Grinbergen Blonde. Služe i točeno Budweiser tamno, Carlsberg i Tuborg. Na točilicama se nalaze i Lav, Kronenbourg i Budweisser svetli. Ukoliko se odlučite za flaširano imaju Erdinger Dunkel i Grinbergen Blanche. Takođe nude Grinbergen Double Ambree i San Miguel. Istakli bi da u ponudi imaju i Hacker – Pschorr Munchner Kellerbier i Hacker-Pschorr Weisse. Ali i Hacker-Pschorr Munchner Gold i Somersby Apple.

Zbog velike ponude piva, nećemo vam sugerisati šta da popijete. Zato ovaj put vama prepuštamo da odlučite koje pivo ćete naručite. Napomenuli bi samo da sledite pravila uparivanja hrane i piva, te da uživate.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

BRUT IPA: Penušavo pivo

BRUT IPA: Penušavo pivo

Ukoliko niste ljubitelj šampanjaca ili penušavih vina i obožavate isključivo pivo, trebalo bi da znate da postoji stil koji daje svečarski prizvuk.

Kuhinja pivare Dogma

Preduzimljiva i neumorna ekipa iz pivare Dogma ne prestaje prijatno da iznenađuje svoje sve brojnije fanove. Počelo je sa hrabrim

Srpska Stout piva

Svakom svoje – dok se prosečni ljubitelji piva, ispijajući svoj omiljeni napitak, prepiru oko toga čiji tim igra bolji i

Restoran Via del Gusto

Restoran Via del Gusto nalazi se u samom centru Beograda, odnosno u Knez Mihajlovoj ulici. Ovaj interesantan restoran posluje od

Restoran Old Mill Belgrade

Restoran Old Mill Belgrade odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete

Pivara Dogma

Uz tri piva koja su uvek u ponudi, Hoptopod, Svetionik i Albino, proizvode i sezonska piva, a neumorni su i

PIVO Nikšićko IPA

Pivo Nikšićko IPA pravi se od interesantne kombinacije aromatičnih sorti hmelja i posebnog ejl kvasca.

Restoran Soulfood

Restoran Soulfood nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Pančevu, u Aviv parku. Restoran Soulfood je veoma prostran, savremen i moderno uređen restoran.

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.

Kako rashladiti pivo na plaži

Kada smo na letovanju, treba nam siguran savet kako rashladiti pivo na plaži Leto je godišnje doba kada većina nas boravi uz obalu reke, mora