PIVO I ROŠTILJ – Restoran Brdo Piva

pivnica brdo piva

Restoran Brdo Piva pored odlične hrane u ponudi ima i veoma bogat izbor kako flaširanog tako i točenog piva

Restoran Brdo Piva nudi odličan roštilj uz interesantnu ponudu piva

Restoran i pivnica Brdo Piva nalazi se u Beogradu, na Čukarici, u ulici Stevana Brakusa. Restoran i pivnica Brdo Piva pravi je mali raj za pivopije. Ovo mesto je namenjeno i za sve ljubitelje dobre klope, a posebno roštilja.

Pivo i brizle

Pored velikog izbora piva u ovoj pivnici možete da pojedete razne  specijalitete. Oni su pripremljeni na originalan način. Izdvojili bi jela poput ispod sača i jela sa roštilja, koja se peku na ćumuru.

U restoranu Brdo Piva nude ćevape i pljeskavice s ćumura. Zatim butkice ispod sača, kao i teleću džigericu i brizle. Ova jela su samo  deo bogate gastromonske ponude. Pored ovih specijaliteta, možete da pojedete i kobasice pripremljene na različite načine. U ponudi imaju i pileće ražnjice, pileći file, pileća krilca, dimljeni svinjski file i svinjski vrat.

Pivo i ćevapi

Ako posećujete restoran Brdo Piva, preporuka je da probate ćevape ili pljeskavicu. Ćevapi i pljeskavice se pripremaju na ćumuru. Sam način pripreme daje im poseban ukus, aromu i šmek.

Roštilj koji se priprema u restoranu Brdo Piva – priprema se isključivo od junetine. Roštilj ne sadrži aditive. Treba istaći da se roštilj pravi po recepturi koja je tajna majstora kuhinje. Uz ovaj roštilj odlično ide i njihov  sir „škripavac“.

Pivo i samo pivo

Osim odlične hrane u ponudi imaju i veoma bogat izbor piva. I to kako flaširanog tako i točenog piva. Od točenih u ponudi su Paulaner svetli, Erdinger Weissbier i Grinbergen Blonde. Služe i točeno Budweiser tamno, Carlsberg i Tuborg. Na točilicama se nalaze i Lav, Kronenbourg i Budweisser svetli. Ukoliko se odlučite za flaširano imaju Erdinger Dunkel i Grinbergen Blanche. Takođe nude Grinbergen Double Ambree i San Miguel. Istakli bi da u ponudi imaju i Hacker – Pschorr Munchner Kellerbier i Hacker-Pschorr Weisse. Ali i Hacker-Pschorr Munchner Gold i Somersby Apple.

Zbog velike ponude piva, nećemo vam sugerisati šta da popijete. Zato ovaj put vama prepuštamo da odlučite koje pivo ćete naručite. Napomenuli bi samo da sledite pravila uparivanja hrane i piva, te da uživate.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Botako

Restoran Botako je beogradski restoran koji se bavi konceptom moderne, ali delom i tradicionalne Italijanske kuhinje sa fokusom na pice.

Premijera iz pivare Tron

Do sadašnju bogatu ponudu Pivara Tron je osvežila potpuno novim ukusom. HEARTBEET je IPA pivo sa cveklom. Kako sami kažu

pivo zadovoljstvo ili lek

PIVO – ZADOVOLJSTVO I LEK

Pivo je jedno od najstarijih pića i priprema se najverovatnije još od ranog Neolita – ranog kamenog doba iliti od 9500 godina pre nove ere.

PIVSKI MITOVI

Pivo je već odavno ušlo u razna predanja i mitologiju. Mitovi o pivu se mogu naći od starih Sumera do motiva finskih nacionalnih epova.

UVOZNA PIVA NIŽE CENE Korektna i jeftina piva

Kada govorimo o pivima nižeg cenovnog ranga valjalo bi napomenuti da je njihov kvalitet usklađen sa cenom, ali i da se u mnogim slučajevima odabirom ovih piva konzumenti prijatno iznenade.

UVOZNA PIVA VIŠE CENE Piva za one dubljeg džepa

Potrošači u Srbije vole da probaju sve što je novo i lako se prilagođavaju na dobar kvalitet, a ukoliko su bolje platežne moći, najčešće biraju piva iz Nemačke, Češke, Francuske, Meksika, Belgije, Irske, Holandije.

BANJALUČKA PIVARA Najprepoznatljiviji brend Banjaluke

Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 150 godina i beskompromisnom kvalitetu, koji je utkan u DNK kompanije, Banjalučka pivara odavno je prešla granice regiona i postala najprepoznatljiviji brend iz Banjaluke.

pretplata