Novi osvežen izgled Jelen piva

jelen pivo novi izgled

Apatinska pivara lansirala je novi vizuelni identitet Jelen piva, koje je svih ovih godina pratilo i obeležavalo lepe trenutke u životima mnogobrojnih generacija.

Sa bogatom istorijom od preko 260 godina nije bilo teško pronaći inspiraciju za dizajn koji treba da prati poznate visoke standarde kvaliteta piva.

Rebrendiranje pivske ikone istaklo je suštinu brenda koja je vanvremenska, ali uz dodatak novih elemenata kao odraza savremenog trenutka.

Tako su ostali prepoznatljivi simboli piva: žuta boja i gotik slova uz logo osnaženog jelena, ali na novi moderni način.

Na novom paternu ambalaže vešto su upakovani osnovni sastojci Jelen piva zaslužni za pivsku magiju: voda, ječmeni slad, hmelj, kvasac.

Promena izgleda ambalaže odraz je novog optimizma i poleta, nove snage koju poput svojih ljubitelja Jelen nalazi u sebi i svom nasleđu. A ono nije malo.

Ukoliko bacimo pogled na istoriju ovog piva videćemo da su upornost i snaga u srži ovog brenda.

Jelen pivo su gradile generacije iskusnih pivara, ali i naraštaji vernih pivopija.

Daleke, 1756. godine Apatinska pivara je kao mala zanatska radionica počela da zlatnim slovima ispisuje istoriju pivarstva na ovim prostorima.

Od nastanka Jugoslavije 1918., Apatinska pivara je preko specijalnog kurira Dvorskog Maršalata isporučivala pivo specijalno za kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Isporuka nije stala ni neposredno po završetku Drugog svetskog rata. Transport se obavljao u ručno pravljenim drvenim burićima konjskom zapregom i železnicom.

Decenijama unazad, neizostavan detalj svakog slavlja i zajednički imenitelj svih kafana, diskoteka i restorana bilo je Jelen pivo.

Mnogi se i danas sećaju jutara koje su proveli uz trubače i „Našu stvar“, pesmu koja je pratila dobro poznatu kampanju Jelen piva. U srži Jelen brenda i njegovih ljubitelja je borba i bodrenje, pa je prirodno što smo se Jelenom „kuckali“ u svim životnim pobedama.

Malim i velikim. Lepe uspomene mnogi ljubitelji vežu i za podršku koju smo godinama pružali našoj reprezentaciji od Nemačke pa do Rusije.

Doslednost i vođenje istim vanvremenskim principom: Ne plaši se da ljudima pokažeš svoju ranjivost, ali ni svoju snagu – omogućilo je da Jelen pivo bude jedan od prepoznatljivih simbola ne samo piva, već i vremena.

Kao što smo videli kroz istoriju, Jelen je pivo za sva vremena. Iza nas su decenije provedene u stvaranju uzajamnog poverenja, a ispred nas prilike za nove uspomene uz JELEN PIVO.

SNAGA JE U VAMA!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1