PIVO I HRANA – Restoran Bezza

restoran bezza novi sad

Pivo i hrana su uvek odličan spoj, a restoran Bezza upravo to i nudi – vrhunsku kuhinju i dobro pivo.

Restoran Bezza nalazi se na novosadskom Sunčanom keju, na samom ulazu u Štrand.

Ovaj lokal postoji punih 30 godina, a osim starih gostiju ovde dolaze i nove generacije mladih, i to oni koji se nisu ni rodili kad se gradio ovaj objekat.

Ono po čemu su veoma poznati jeste njihova lepo uređena letnja bašta.

Restoran Bezza – Mesto za komšijski odmor

Restoran Bezza je mesto gde svraćaju komšije i roditelji sa malom decom, sportisti, ali i poslovni ljudi.

Restoran Bezza se nalazi na mirnom mestu.

Obožavaju ga i šetači koji rado svraćaju na piće i hranu, ali i oni koji žele da predahnu posle šetnje.

Veličina lokala je pogodna za pravljenje većih sastanaka, rođendana, pa čak i manjih venčanja. Kapacitet je do 100 ljudi.

Svakog drugog četvrtka imaju kafe kviz – vrlo popularno druženje u Novom Sadu, kada se sluša i malo tvrđa muzika.

Preko dana muzika je laganih nota, uglavnom mejnstrim, koja uklapa u ambijent.

Razlog tome je što ovde gosti dolaze da ručaju i razgovaraju.

Restoran Bezza – Od ribe od šnenokli

U restoranu Bezza imaju raznovrstan meni u kojem svako može da pronađe ponešto za sebe.

Na meniju su supe, čorbe, riba, roštilj i ostali  specijaliteti od mesa.

Od poslastica dominiraju krempite i šnenokle.

Svakodnevno pripremaju i dnevni meni, a gosti mogu da biraju hranu poput telećeg i jagnjećeg sača, dok je petkom na repertoaru riba.

Restoran Bezza – nedeljom na Bački ručak

Naša preporuka je da ovde svratite nedeljom kada dolaze gosti koji vole tradicionalni vojvođanski ručak.

Domaća supa, sos i meso, odlično će se složiti sa lager pivom.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Vreme je za pivo

Hranjiva vrednost, umirujuće dejstvo i osvežavajući ukus, kvalifikuju pivo za najbolje pića tokom vrelih letnjih dana Po definiciji pivo je

Kolaboracije i Dogma brewery

U trećem broju magazina Beer Style objavljen je intervju sa ikonom američke kraft scene Metom Brofijem, ali tom prilikom nije

Restoran Franš

Franš, to je simbolički korzo Beograda, prvorazredno mesto društvenog života, to je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, sklapaju

PIVO IZ VINČE

Tim sačinjen od naših arheologa iz Amerike, dokazao je da su Vinčanci još pre 7.000 godina proizvodili i pili pivo.