PIVO I HRANA – Restoran Bezza

restoran bezza novi sad

Pivo i hrana su uvek odličan spoj, a restoran Bezza upravo to i nudi – vrhunsku kuhinju i dobro pivo.

Restoran Bezza nalazi se na novosadskom Sunčanom keju, na samom ulazu u Štrand.

Ovaj lokal postoji punih 30 godina, a osim starih gostiju ovde dolaze i nove generacije mladih, i to oni koji se nisu ni rodili kad se gradio ovaj objekat.

Ono po čemu su veoma poznati jeste njihova lepo uređena letnja bašta.

Restoran Bezza – Mesto za komšijski odmor

Restoran Bezza je mesto gde svraćaju komšije i roditelji sa malom decom, sportisti, ali i poslovni ljudi.

Restoran Bezza se nalazi na mirnom mestu.

Obožavaju ga i šetači koji rado svraćaju na piće i hranu, ali i oni koji žele da predahnu posle šetnje.

Veličina lokala je pogodna za pravljenje većih sastanaka, rođendana, pa čak i manjih venčanja. Kapacitet je do 100 ljudi.

Svakog drugog četvrtka imaju kafe kviz – vrlo popularno druženje u Novom Sadu, kada se sluša i malo tvrđa muzika.

Preko dana muzika je laganih nota, uglavnom mejnstrim, koja uklapa u ambijent.

Razlog tome je što ovde gosti dolaze da ručaju i razgovaraju.

Restoran Bezza – Od ribe od šnenokli

U restoranu Bezza imaju raznovrstan meni u kojem svako može da pronađe ponešto za sebe.

Na meniju su supe, čorbe, riba, roštilj i ostali  specijaliteti od mesa.

Od poslastica dominiraju krempite i šnenokle.

Svakodnevno pripremaju i dnevni meni, a gosti mogu da biraju hranu poput telećeg i jagnjećeg sača, dok je petkom na repertoaru riba.

Restoran Bezza – nedeljom na Bački ručak

Naša preporuka je da ovde svratite nedeljom kada dolaze gosti koji vole tradicionalni vojvođanski ručak.

Domaća supa, sos i meso, odlično će se složiti sa lager pivom.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Central Pub

Central Pub je mesto gde svako može da nađe nešto po svom ukusu. Piva iz Češke, Holandije, Belgije, Engleske, Škotske,

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike