RESTORAN Pomodoro Nuovo

Restoran Pomodoro Nuovo

Restoran Pomodoro Nuovo na meniju ima mnoštvo italijanskih specijaliteta koji se odlično slažu sa lager pivom

Restoran Pomodoro Nuovo nalazi se na Novom Beogradu na bulevaru Mihajla Pupina  115. Na ovom mestuu ljubitelji pravih italijanskih specijaliteta imaju razlog za radovanje, jer se ceo koncept zasniva na originalnim italijanskim receptima. Restoran Pomodoro Nuovo nastao je iz želje da se zadovolje istinske potrebe gostiju, kao i njihove ljubavi prema dobrom zalogaju.

Restoran okuplja vrhunske kulinare

U restoranu su okupljeni  vrhusnki kulinarski majstori koji se trude da svako jelo bude pravo malo remek delo. U to se uveri svaki gost čim ga prvi put poseti i proba kreiran spoj ukusa začinjen pravim italijanskim dodacima koji celu priču zaokružuju kroz ukus, miris i aromu.

Restoran nudi mnošto specijaliteta

Na meniju restorana Pomodoro Nuovo nalazi se veliki broj najrazličitijih pizza, pasti, ali i klasičnih italijanskih jela poput piletine, ćuretine i bifteka i poznatih sosevina. Svako jelo je posebno na svoj način i nesumnjivo svojim ukusnom odvodi goste u samo srce Italije.

Bogata karta pića

Osim fascinantnih gastronomskih užitaka, za sve goste Pomodoro Nuovo restorana, pripremljena je i bogata karta pića, pa gosti imaju mogućnost da se osveže i uz pivo kako bi svoj obrok obogatili nekim novim ukusima.

I na kraju, kad sa slašću pojedu slane specijalitete Italije, možu sebi da priuštite još jedno vrhunsko hedonističko iskustvo odnosno kremaste dezerte restorana Pomodoro Nuovo.

Beer Style preporuka

Meni restorana Pomodoro Nuovo je raznolik, možda i više nego što bi trebalo, te ukoliko posećujete ovaj restoran, naša preporuka je da pojedete pizzu kaprićozu i uz nju obavezno da popijete lager pivo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1