RESTORAN Charlie Tango Bar

charlie-tango-bar-i-restoran

Restoran Charlie Tango koncipiran je tako da se u njemu prepliću  ukusi internacionalne kuhinje kroz opuštenu atmosferu lounge bara

Restoran Charlie Tango nalazi se na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, a koncipiran je tako da se u njemu prepliću ukusi internacionalne kuhinje kroz opuštenu atmosferu lounge bara. Ambijent je osmišljen s ciljem da pruži ugodan doživljaj, a da se gosti opet osećaju kao kod kuće.

Restoran za uživanje

Na meniju imaju specijalitete iz celog sveta, spravljene s ciljem da zadovolje svačiji ukus. Jelovnik stalno dorađuju i dopunjuju u skladu sa željama gostiju i spremni su da odgovore na različite specifične potrebe posetilaca koji znaju da cene ukusan zalogaj i dobar restoran.

Gosti u ovom restoranu mogu da uživaju u pažljivo odabranim sastojcima, profesionalnoj pripremi i kreativnim prezentacijama jela koje su plod rada  stručnog kulinarskog tima.

Restoran egzotike

Od egzotičnih jela, preko italijanske kuhinje, pa sve do tradicionalnih domaćih specijaliteta – njihova bogata ponuda zadovoljiće i najzahtevnije gurmane.

U ponudi imaju doručak gde možete da birate jaja na razne načine, zatim i sendviče, tortilje, hladna i topla predjela, glavna jela poput grilovane piletine, piletine s 4 vrste sira, Čarli ćuretine.

Tu su i neizostavne obrok salate, paste, rižoto i pice.

Restoran za opuštanje

Uz to, Charlie Tango lounge bar je mesto gde možete da se opustite uz osvežavajuće pivo. U lounge bar restoranu možete da svratite samo na kafu ili piće, ali i na ukusan, svež i lepo aranžiran obrok u svim prilikama. Idealan je i za  poslovne, porodične ili romantične.

Beer Style preporuka

Preporuka Beer Style je da u ovom restoranu pojedete mlince sa ćuretinom koji se sastoji iz ćurećeg filea, testa, gorgonzole, kačkavalja i neutralne pavlake.

Nakon obroka preporuka je da popijete tamni lager.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1