RESTORAN Poslovni klub Košutnjak

restoran kosutnjak

Restoran Poslovni Klub Košutnjak nalazi se u šumovitom Košutnjaku u kom se služe specijaliteti od divljači i jela sa roštilja

Restoran Poslovni Klub Košutnjak koji se nalazi u vlasništvu JP „Srbija šume“ smešten je u podnožju Košutnjaka i okružen je zelenilom, lepo sređenom baštom i starinskom vilom u kojoj se nalazi unutrašnji deo restorana.

Restoran Klub Košutnjak predviđen je za 70 osoba i predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da u društvu porodice, prijatelja ili poslovnih partnera uživaju u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje.

Restoran za proslave

Restoran je posebno pogodan za poslovne ručkove i večere prilikom čega na trpezi dominira bogata ponuda specijaliteta od divljači.

Dobra, starinska i srdačna atmosfera favorit je ovog mesta, a i ono što je na tanjiru deluje podjednako domaćinski i nepretenciozno.

Orijentisani su oko ideje da gostima ponude specijaliteta od divljači i klasičnih old school specijaliteta koji se retko kad mogu pronaći u modernim restoranima.

Restoran sa specijalitetima od divljači

Na bogatom meniju nude i paštetu od divljači ili tatara, lovačku čorbu od dnevne ponude mesa divljači, kobasice od divljači, zatim različite specijalitete od divlje svinje u pikantnom sosu, fazana na lovački način, rolovanog u slanini, jelena ili srne Košutnjak sa lovačkom garniturom.

restoran kosutnjak

Za one koji su prvi put ovde preporučuju i kombinaciju Košutnjak u kojoj gosti mogu da biraju nekoliko lovačkih glavnih jela. Kao desert, favorit su im domaće palačinke. Na meniju se, pored divljači, nalaze i jela sa roštilja, različite vrste šnicli i bifteka.

Preporuka Beer Style

Preporuka Beer Style je da u ovom restoranu pojedete specijalitet Košutnjak sa lovačkom garniturom gde se u porciji nalazi mešavina 4 vrste mesa -jelen, divlja svinja, fazan i kobasice od divljači i srneći medaljoni urolani u slaninicu.

Nakon ovako bogatog obroka preporuka je da popijete lager pivo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1