New Reset

Restoran New Reset u Gospodar Jovanovoj 42, na Dorćolu, u centru beogradske metropole, smešten je u ambijentu kuće iz 1923. godine sa prelepom baštom u dvorištu. Patina starog Dorćola, rastinje, mir i tišina koje remeti samo cvrkut ptica, daju mu posebnu romantiku i draž.

U originalne specijalitete njiovih majstora kuhinje, utkana je svežina i pažljiv izbor namirnica. Njihov ukus, kombinacija je šarma prošlosti i modernog shvatanja kulinarstva. Ako ste raspoloženi da probate specijalitete francuske, mediteranske i evropske kuhinje, onda je New Reset pravo mesto za vas. Meni je naravno prilagođen za svakoga ko bira šta jede, odnosno za vegane, vegeterijance i osobe koje paze na gluten.

Beer Style preporuka– Ovaj restoran zaista nudi jedinstvena jela koja nikada do sada nismo imali priliku da probamo. Bilo nam je teško da se opredelimo, ali na kraju smo izabrali abartovane ćevape uz svetli lager. Radi se o pojačanoj verziji srpskog ćevapa, uz dodatak bukovače, marmelade od luka i sosa. Ovo je zaista jelo u kojem se uživa, sa veoma kompleksnim i zanimljivim ukusom, koji je bio pojačan sljubljivanjem uz svetli lager.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Želite li da imate gustu kosu

Pivo sadrži pregršt vitamina B, šećera i antioksidanata koji vašoj kosi daju zdravu teksturu Kako vreme prolazi, šamponi i regeneratori

Restoran Stara Hercegovina

Restoran i pivnica Stara Hercegovina pod ovim imenom posluje od 1991. godine. Do tada je u prestonici bio poznat kao

Lager

Ime ove vrste piva potiče od Nemačke reči “lagern” što žanči “čuvati”. To nam govori o metodi čuvanja ovog piva

KRAFT PIVO: Zamena za probiotike

Nova istraživanja ukazuju da određena kraft piva poseduju probiotičke bakterije koje pomažu pri održavanju zdravog digestivnog sistema.

Gorak kao hmelj

Pivo vam je gorko!? Za to je kriv hmelj. Piva koja sadrže više hmelja su gorča. Ali hmelj je zaslužan i za citrusni miris ili voćnu aromu.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju