PIVO SAN SERVOLO – Istarsko zlato dostupno u Srbiji

Pivo San Servolo je nefiltrirano, nepasterizovano i refermentisano pivo u boci, spravljeno od vode sa izvora Sveti Ivan u dolini reke Mirne, ječmenog slada, hmelja i kvasca, bez ikakvih veštačkih dodataka

 

Pivo San Servolo iz Istre

Nego šta! Ne prave istrijani samo Malvaziju. Složna braća i njihov rođak 2013. godine u Buju, gradiću koji je decenijama bio poznat samo po digitronima, osnovali su Bujsku pivovaru i svom pivu dali ime San Servolo.

Pivo je dobilo ime po zaštitniku grada.

Od tada uveseljavaju mnoge pivopije u regionu svojim specifičnim proizvodom.

Pivo koje prave je nefiltrirano, nepasterizovano i refermentisano u boci, vodu vuku sa izvora Sveti Ivan u dolini reke Mirne i mešaju je samo sa ječmenim sladom, hmeljom i kvascem, bez ikakvih veštačkih dodataka.

San servolo varenje piva

Zato ni posle desete ture ni nakon pravednog sna od San Servola ne boli glava.

Koje San Servolo pivo da kupim u Srbiji

San Servolo etiketu ponosno nosi šest vrsta piva: Svetlo, Tamno, APA, IPA, Crveno i Gold.

Na tržištu Srbije se mogu naći bestseler Svetlo u boci od 0,5 litara i ekskluzivni Gold u boci od 0,75 litara.

Svetlo San Servolo pivo je lager zlatno žute boje, od dve vrste hmelja, diskretne gorčine i mirisa polja u cvatu.

Umereni trkač na duge staze sa 5,1% alkohola garantuje celovečernje veselje.

San Servolo Gold je punokrvni pastuv i divlji mustang u isto vreme.

Nektar boje suvog zlata i ukusa karamele ima dvostruko više slada i hmelja, proces sazrevanja traje dvostruko duže nego kod ostalih piva, i najbolje se konzumira udvoje.

Sa svojih 7,1% alkohola sve soliste brzo šalje na spavanje.

san servolo pivo

Piva San Servolo idealna kao poklon

Poseban šmek San Servolu daju ekstravagantne boce, lepe na oko i veličine prave pivopijske šake (Svetlo), graciozne kao buteljke ozbiljnog vina (Gold), koje vas neće obrukati ako ih ponesete na poklon.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Careva Ćuprija

Restoran Careva Ćuprija je ugostiteljski restoran sa dugom srpskom istorijom i tradicijom, i važi za jedan od spomenika grada Beograda.

Skuvajte svoje pivo

Proizvodnja piva je relativno lak proces i potrebna su vam samo četiri sastojka – kvasac, slad, ječam i dekstroza Većina

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih