KABINET LOUNGE Restoran pivare Kabinet

Kabinet

U restoranu je uvek moguće probati preko 20 različitih Kabinet piva i uživati u kuvanim specijalitetima  glavnog šefa Dejana Maksimovića Makse

Moderna, robusna građevina Kabinet pivare, delo je poznatog arhitekte Đorđa Geca i njegovog tima. Locirana nedaleko od glavnog puta, pivara od prolaznika vešto skriva negovanu livadu, prošaranu  belim suncobranima i izletničkim prostirkama kao i savremen ambijent restorana Kabinet Lounge, iz kog se pruža širok pogled na šumoviti Kosmaj i zatalasane brežuljke Šumadije.

Restoran otvoren vikendom

Kabinet Lounge je restoran, koji posluje u okviru Kabinet pivare, otvoren za posete petkom i vikendom kao i za posebno organizovane grupe koje po dogovoru mogu posetiti restoran i radnim danima.

Kad vremenski uslovi to dozvoljavaju, Kabinet Lounge pored klasične restoranske usluge u zatvorenom prostoru, nudi i varijantu samoposluživanja za boravak na otvorenom, u stilu piknika, ispod velikih suncobrana.

Posebno kreiran pivski meni

U restoranu je uvek moguće probati preko 20 različitih Kabinet piva i uživati u kuvanim specijalitetima  glavnog šefa Dejana Maksimovića Makse. Svaki zalogaj je pripremljen tako da istakne i dopuni ukuse i arome piva.

Obilazak pivare

Pored uživanja u pivu, hrani i prirodi, gostima se nudi i prilika da zavire u proizvodni pogon.

Za ljubitelje likovne umetnosti, na galeriji koja se prostire skoro čitavom dužinom pogona i sa koje se pruža pogled na velike inox tankove, postavljena je i mini izložba pivskih etiketa – radovi mladih, uglavnom domaćih umetnika, dizajnera, ilustratora i slikara.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1