PREMIUM PIVO Upoznajte svetske ukuse piva kompanije Carlsberg

carlsberg piva

Carlsberg, jedan od proizvođača koji dominiraju domaćim tržištem, donosi duh svetskih prestonica piva svojim portfoliom koji čine Budweiser, Erdinger i San Miguel Fresca.

Popularnost uvoznih piva, među ljubiteljima ovog pića u Srbiji, je u prethodne dve decenije u konstantnom usponu.

Pored visokog kvaliteta, uvozna piva pariraju domaćoj proizvodnji i po širokoj ponudi različitih ukusa i izuzetnoj pitkosti.

Carlsberg, jedan od proizvođača koji dominiraju domaćim tržištem, donosi duh svetskih prestonica piva svojim portfoliom koji čine Budweiser, Erdinger i San Miguel Fresca.

Budweiser – jedinstveni doživljaj češkog premium lagera

Uz tradiciju koja traje više od jednog veka, Budweiser je postao zaštitni znak češkog kvaliteta na tržištu premium lagera.

Za status koji ovo premium svetlo pivo, sa 5% alkohola, uživa među ljubiteljima piva zaslužni su sastojci najvišeg kvaliteta – moravski ječmeni slad i šišarke saaz hmelja, kao i voda iz arteških bunara dubine trista metara.

Punom ukusu i osvežavajućoj aromi posebno doprinosi proces proizvodnje koji traje više od sto dana, uz 90 dana sazrevanja.

S druge strane, Budweiser Budvar Dark je premium tamno pivo koje se proizvodi od moravskog slada i žatečkog hmelja, uz još tri tipa specijalnog ječmenog slada. Karakteriše ga upečatljiva kombinacija gorkog i karamelnog ukusa, a dodatak prženog slada posebno doprinosi tom utisku.

Erdinger – legendarni ukus bavarske tradicije

Erdinger se često smatra najpopularnijim pšeničnim pivom na svetu – u njegov sastav pored ječmenog ulazi i više od 50% pšeničnog slada, kao i kvasac koji pivara samostalno proizvodi.

Reč je o svetlom, nepasterizovanom, mutnom i nefiltriranom bavarskom pivu , koje je prepoznatljivo po prijatnom mirisu i voćkastom ukusu.

Erdinger se posebno ističe po tradicionalnoj fermentaciji u boci, koja je tipična za šampanjac.

San Miguel Fresca – savršeno letnje osveženje iz srca Španije

Ovo svetlo, pasterizovano pivo poreklom iz Madrida predstavlja idealno osveženje za vrele letnje dane.

U njegov sastav ulaze najkvalitetniji ječam i hmelj koji mu daju zlatnu nijansu, a njegovu gorčinu savršeno neutrališe parče limuna.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivara Premier

U svet kraft pivarstva su ušli prateći svetske trendove, sa željom da tržištu ponude svoju verziju kvalitetnog piva   Pivara

Kuhinja pivare Dogma

Preduzimljiva i neumorna ekipa iz pivare Dogma ne prestaje prijatno da iznenađuje svoje sve brojnije fanove. Počelo je sa hrabrim

Da li piti toplo pivo

Mnogi pivski entuzijasti tvrde da ako pijete toplije pivo  uživaćete u boljem ukusu, a da li je to baš tako

Restoran Šešir moj

Restoran Šešir moj se još naziva i najbolja kafana u Jugoistočnoj Evropi. Ovaj epitet je poneo jer se u ovoj

UVOZNA PIVA NIŽE CENE Korektna i jeftina piva

Kada govorimo o pivima nižeg cenovnog ranga valjalo bi napomenuti da je njihov kvalitet usklađen sa cenom, ali i da se u mnogim slučajevima odabirom ovih piva konzumenti prijatno iznenade.

UVOZNA PIVA VIŠE CENE Piva za one dubljeg džepa

Potrošači u Srbije vole da probaju sve što je novo i lako se prilagođavaju na dobar kvalitet, a ukoliko su bolje platežne moći, najčešće biraju piva iz Nemačke, Češke, Francuske, Meksika, Belgije, Irske, Holandije.

BANJALUČKA PIVARA Najprepoznatljiviji brend Banjaluke

Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 150 godina i beskompromisnom kvalitetu, koji je utkan u DNK kompanije, Banjalučka pivara odavno je prešla granice regiona i postala najprepoznatljiviji brend iz Banjaluke.

pretplata