BEER STYLE PREPORUKA Estrella Damm

Estrella Damm

Beer Style preporuka za kraj leta je definitivno Estrella Damm, mediteranski lager toliko različit u odnosu na druge lagere

Septembar je zadnjih desetak godina postao redovni letnji mesec i više nije prelazni period između leta i jeseni.

Septembar je sunčan i vreo, septembar je idealan za godišnji odmor, septembar je pravo vreme za odlazak za more, septembar je kao stvoren za Estrella Damm.

Špansko pivo

Estrella Damm je mediteranski lager, vrlo specifičnog, blažeg ukusa, u odnosu na  kontinentalna piva.

Estrella Damm se proizvodi po originalnom receptu iz 1876. godine, a u proizvodnji ovog piva se koriste isključivo prirodni sastojci i to ječmeni slad, pirinač i hmelj, bez bilo kakvih aditiva ili konzervansa.

Kvasac koji se koristi u proizvodnji je jedinstven i ista kultura se upotrebljava već mnogo generacija unazad.

Estrella Damm

Estrella Damm je potpuno drugačije pivo u odnosu na ostala lager piva, interesantno na ukusu i mirisu, sa blagim aromama i vrlo skladnom završnicom.

U ovom pivu domira blago gorko-slatkast ukus, koji se provlači od prvog gutljaja do duge završnice.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Mlečni stout

Mlečni stout

Linija pivskih stilova, koja je dostupna danas, je prilično impresivna, ali razvrstavanje zna da napravi zabunu. Razlika između Portera i

U SVEMU PRVI

U mnogo čemu su prvi, pa tako i u praktičnosti. Naravno, reč je o Japancima.

Na izvoru vitamina B

Kvasac u pivu je prepun vitamina B, posebno ako pijete nefiltrirano pivo. Vitamin B3 (niacin) je dobar regulator niva holesterola,

Najljuće pivo na svetu

U cilju pravljenja najpikantnijeg piva na svetu, Twisted Pine-ovo Ghost Face Killa pivo koristi šest različitih vrsta ultra-ljutih paprika, uključujući

DVA VEKA OKTOBERFESTA

Oktoberfest je prvi put održan 1810. godine u čast venčanja bavarskog princa Ludviga I Tereze od Saks-Hildburghausena.

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja