BEER STYLE PREPORUKA Estrella Damm

Estrella Damm

Beer Style preporuka za kraj leta je definitivno Estrella Damm, mediteranski lager toliko različit u odnosu na druge lagere

Septembar je zadnjih desetak godina postao redovni letnji mesec i više nije prelazni period između leta i jeseni.

Septembar je sunčan i vreo, septembar je idealan za godišnji odmor, septembar je pravo vreme za odlazak za more, septembar je kao stvoren za Estrella Damm.

Špansko pivo

Estrella Damm je mediteranski lager, vrlo specifičnog, blažeg ukusa, u odnosu na  kontinentalna piva.

Estrella Damm se proizvodi po originalnom receptu iz 1876. godine, a u proizvodnji ovog piva se koriste isključivo prirodni sastojci i to ječmeni slad, pirinač i hmelj, bez bilo kakvih aditiva ili konzervansa.

Kvasac koji se koristi u proizvodnji je jedinstven i ista kultura se upotrebljava već mnogo generacija unazad.

Estrella Damm

Estrella Damm je potpuno drugačije pivo u odnosu na ostala lager piva, interesantno na ukusu i mirisu, sa blagim aromama i vrlo skladnom završnicom.

U ovom pivu domira blago gorko-slatkast ukus, koji se provlači od prvog gutljaja do duge završnice.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Premijera iz pivare Tron

Do sadašnju bogatu ponudu Pivara Tron je osvežila potpuno novim ukusom. HEARTBEET je IPA pivo sa cveklom. Kako sami kažu

Nova receptura BIP piva

Magičan. Inspirativan. U njega možete da budete zaljubljeni ili da ga ne volite. Ravnodušni sigurno ne možete da budete. Beograd.

Restoran Caruso

Od nedavno na beogradskoj gastro sceni je prisutan restoran, pod imenom Caruso, a koji uzburkao restoransku scenu naše prestonice. Naime,

Američke sorte hmelja

Hmelj je neizbežni dodatak pivu i kao i svaki začin daje mu karakter, izbalansiranost, završni profil – jednostavno, bez njega

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike