OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Jelen pivo

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli smo kroz mnoge avanture tokom kojih smo naučili da je dom mesto gde smo uvek dobrodošli, ali i  na kojem možemo stvoriti nove tradicije poštujući stare.

Porodični ručak

Porodični ručak nedeljom popodne je jedna od takvih tradicija koja se prenosi sa kolena na koleno, a ono što je neizostavno krasilo trpezu, pored bakine supe, je i omiljeni napitak sa hmeljom – Jelen pivo. Međutim, ono što se vremenom promenilo su zvanice – sada su tu neki novi klinci, ali i prijatelji sa kojima smo gradili veze tokom odrastanja stvarajući nova iskustva i uspomene koje ćemo prepričavati.

Jelen pivo

Dobre navike ne treba menjati

Saputnik na tom putu uvek je bilo i Jelen pivo, pored koga smo naučili da dobre stvari ne treba menjati već ih poštovati i učiti iz njih. Ovaj napitak sa tradicijom dugom više od dva i po veka, danas je za mnoge sinonim za druženje tokom ručka ili nazdravljanja za vreme utakmica omiljenog tima, navijanja za reprezentaciju. Simbol radosti i osmeha, čiji svaki gutljaj čini da se prisetimo onih dobrih starih uspomena, ali i inspiriše da stvorimo naša nova dobra vremena.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

bernard pivo

BERNARD Pivo iz Češke

Češka pivara Bernard nalazi se u  Humpolecu i u vlasništvu je porodice Bernard, a  poznati su po tradicionalnom i nepasterizovanom pivu.

Restoran Guli

Picerija i restoran Guli postoji već sedam godina i nastala je preuređenjem kafea Guli, a koji je otvoren 1993. godine.

WRH Steakhouse

WRH Steakhouse & Bar  je mesto kreirano da spoji savršenstvo ukusa, kvalitet, ljude i dizajn. Specijaliteti koji nikog ne ostavljaju

UVOZNA PIVA NIŽE CENE Korektna i jeftina piva

Kada govorimo o pivima nižeg cenovnog ranga valjalo bi napomenuti da je njihov kvalitet usklađen sa cenom, ali i da se u mnogim slučajevima odabirom ovih piva konzumenti prijatno iznenade.

UVOZNA PIVA VIŠE CENE Piva za one dubljeg džepa

Potrošači u Srbije vole da probaju sve što je novo i lako se prilagođavaju na dobar kvalitet, a ukoliko su bolje platežne moći, najčešće biraju piva iz Nemačke, Češke, Francuske, Meksika, Belgije, Irske, Holandije.

pretplata