OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Jelen pivo

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli smo kroz mnoge avanture tokom kojih smo naučili da je dom mesto gde smo uvek dobrodošli, ali i  na kojem možemo stvoriti nove tradicije poštujući stare.

Porodični ručak

Porodični ručak nedeljom popodne je jedna od takvih tradicija koja se prenosi sa kolena na koleno, a ono što je neizostavno krasilo trpezu, pored bakine supe, je i omiljeni napitak sa hmeljom – Jelen pivo. Međutim, ono što se vremenom promenilo su zvanice – sada su tu neki novi klinci, ali i prijatelji sa kojima smo gradili veze tokom odrastanja stvarajući nova iskustva i uspomene koje ćemo prepričavati.

Jelen pivo

Dobre navike ne treba menjati

Saputnik na tom putu uvek je bilo i Jelen pivo, pored koga smo naučili da dobre stvari ne treba menjati već ih poštovati i učiti iz njih. Ovaj napitak sa tradicijom dugom više od dva i po veka, danas je za mnoge sinonim za druženje tokom ručka ili nazdravljanja za vreme utakmica omiljenog tima, navijanja za reprezentaciju. Simbol radosti i osmeha, čiji svaki gutljaj čini da se prisetimo onih dobrih starih uspomena, ali i inspiriše da stvorimo naša nova dobra vremena.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

zalivanje biljaka pivom

SAVET Zalivajte sobno bilje pivom

Da li ste znali da sobno bilje bolje raste ako ga zalivate pivom jednom u deset dana – Zato zalivajte sobno bilje pivom i uvek će biti u dobroj kondiciji.

APATINSKA PIVARA Ozelenjava Beograd

Apatinska pivara pokazala je još jednom svoju društvenu odgovornost i pomogla u ozelenjavanju srpske prestonice   Početkom juna na Novom Beogradu, raskošna stabla kanadskog javora,

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli