PREDLAŽEMO Napravite svoj Oktoberfest parti

beer party

Za ovo vam ne treba veliki novac, a sve što vam je potrebno jeste dobro društvo, dobro raspoloženje i pivo nemačkih stilova

Jesen je rezervisana za pivske festivale, a najpoznatiji koji se održava tokom septembra i oktobra jeste Oktoberfest. Međutim, nisu baš svi u mogućnosti da posete ovaj pivski praznik, ali to ne znači da ne mogu za sebe i svoje društvance da organizuju pivsku zabavu u sopstvenom aranžmanu. Za ovo vam ne treba veliki novac, a sve što vam je potrebno jeste dobro društvo, dobro raspoloženje i pivo iz recimo Valjevske pivare.

Pozivnice za parti

Kako gosti ne bi bili začuđeni izborom pića, odnosno samo pivom pošaljite im pozivnice sa temom zabave. Ove pozivnice mogu da budu uređene u nemačkom stilu, a primera radi sa slikom Jozefa Ajhingera pivara poreklom iz Bavarske, po kojem je i nazvano premium pivo iz Valjeva. Pozivnice mogu da se naprave od podmetača za pivske krigle na koje će se nalepiti etiketa sa likom ovog Bavarca.

Napravite  bavarsku atmosferu

Kako na pivske žurke uglavnom dolaze mlađi ljudi, nije vam potrebno mnogo novca da biste ukrasili stan ili prostoriju u kojoj organizujete parti. Primera radi možete od papira napraviti nemačke zastavice i grb koje ćete kasnije izlepiti na vrata i prozore.  Stolnjaci neka vam budu u plavo-belom kariranom stilu baš kao i na Oktoberfestu. Nakon što smo uredili salu ili stan pređite na ukrašavanje sebe i svog društva. Pošto su gosti upoznati sa temom žurke, koja podrazumeva odgovarajući dress code predložite im da se obuku u sklopu bavarske pivske fešte. Devojke mogu da obuku bele dekoltirane košulje, a muškarci da nabave šeširiće.

Pivski meni i zabava

Naravno glavni akter žurke biće Valjevsko pivo, a uz njega bi trebalo sastaviti  meni. Osim kikirikija, krekera i čipsa, možete ispeći bavarske kobasice ili picu, skuvati kolenice ili jednostavno napraviti meze od mesa i sira. Pošto Nemci veoma vole krompir možete da napravite i krompir salatu, prženi krompir na nemački način, kao i knedle i kiseli kupus. Pored hrane bitna je i muzika i zato predlažemo da to veče puštate neku živahnu, uz koju ćete izvesti bavarski ples. Kako vam ne bi bilo dosadno osmislite takmičenje s nagradama i poklonima.

Ne zaboravite da kupite pivo

Predlažemo vam da obezbedite dovoljne količine Valjevskog piva, jer sva njihova piva pripadaju nemačkim stilovima lagera i trudite sa da sva tri brenda budu podjednako zastupljena.

Eichinger je svetlo pivo karakteristične prijatne arome, visoke prevrelosti, koje po gorčini pripada pils pivima. Sadrži 4,5 odsto alkohola, a tržištu se nudi u ambalaži od 0,33 litra.

Za one koji vole klasičan lager nabavite dovoljne količine Valjevskog piva koje se priprema od najboljih sirovina i po tradicionalnoj recepturi. Sadrži 4,8 odsto alkohola, prijatne je gorčine, fine arome, punog ukusa, vrlo je pitko i osvežavajuće.

Za klasičare uzmite Jagodinsko pivo koje se proizvodi u pogonima Valjevske pivare i to po originalnoj recepturi koja datira od 1852 godine. Njega karakteriše čist i bogat ukus, pitkost i osvežavajuće dejstvo.

Za goste koji ne piju alkohol ili malo preteraju sa pivom obezbedite sokiće, a naša preporuka je da uzmete sirupe koji se prave u Valjevskoj pivari. Pune se u u PET ambalažu od litre. U ponudi su tri ukusa pomorandža, malina i limun. Napravljeni su od izvorske vode, šećera i najkvalitetnije voćne baze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1