NAJBOLJE PAKOVANJE ZA PIVO Na festivalu samo pivo iz limenke

limenka-na-festivalu

Limenka je praktična, limenka čuva vaše pivo od svetlosti, limenka se lako hladi, limenka je kao stvorena kao ambalaža koja na najbolji način čuva vaše pivo na otvorenom prostoru.

Počinje sezona festivala, druženja na otvorenom, uživanja u muzici. Pravi trenutak za konzumaciju piva. Bez obzira na vrstu festivala ono što im je zajedničko je okupljanje velikog broja ljudi, pa se postavlja pitanje kako za same organizatore, tako i za posetioce kako je najbolje služiti i konzumirati pivo.

Iz praktičnih, ali i iz ekoloških razloga čini se da je najbolja ambalaža za pivo, pogotovo tokom festivala, upravo aluminijumska limenka. I to nije sve – ne samo da je najpraktičnije već je i najsigurnije odabrati aluminijumsku ambalažu jer ona najbolje čuva svežinu i kvalitet piva.

Evo nekoliko ključnih razloga zašto se treba odlučiti za limenku:

Svež ukus

Aluminijumska limenka je ambalaža koja čuva kvalitet, a samim tim i svežinu i pun ukus piva.

Sigurna ambalaža

Imajući u vidu da je pivo ne samo piće, već na neki način i hrana, izuzetno je važno da se čuva na adekvatan način. Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja, pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja može negativno da utiče na kvalitet proizvoda. Zbog toga kako za organizatore, tako i za posetioce manifestacije, ova ambalaža predstavlja najpogodniji izbor. Ovo pakovanje pogoduje i premium pivima koja su bez konzervansa i veštačkih aroma, ali i masovnim brendovima. Upravo su to razlozi zašto se ljubitelji piva najčešće odlučuju za ovako upakovano pivo, ne samo na festivalima već inače.

Laka za transport

Aluminijumska limenka izdvaja se po tome što je izuzetno lagana. Lakoća transporta, logistike važna je za organizatore festivala, kao i za one koji rade iza šanka, ali i za posetioce.

Praktična

Na festivalima brzina hlađenja piva je vrlo važna. Aluminijumska limenka se lako hladi, lako otvara i lako odlaže.

limenka-na-festivalu-2

Održivi proizvod – 100% reciklabilna

Kompanije, ali i potrošači sve više vode računa o zaštiti životne sredine i sve se češće opredeljuju za pakovanja koja je moguće reciklirati. Imajući u vidu da je aluminijumska limenka gotovo 100% reciklabilna sa minimalnim gubicima, svakako ima veliku prednost u odnosu na druga pakovanja.

Ogroman otpad koji se svakodnevno stvara, a pre svega onaj od plastike predstavlja veliki problem. Najčešće na festivalima koji okupljaju veliki broj ljudi najružniji utisak ostavlja slika iskorišćenih plastičnih čaša. Zato treba birati ambalažu sa najboljim ekološkim potencijalom. Aluminijumska limenka je baš ta ambalaža, a u prilog tome govori i činjenica se u Evropi trenutno reciklira 73% limenki.

Zašto volimo pivo u limenci?

  • Čuva svežinu i kvalitet
  • Lako se hladi
  • Laka je za nošenje i nije lomljiva
  • Lako se otvara
  • Ekološka je – može da se reciklira neograničen broj puta
  • Lepo izgleda i može da ima interesantnu dekoraciju – dizajn
  • Praktična za transport i skladištenje

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1