Beer Style magazin recenzija – Matador iz pivare Tron

Matador iz pivare Tron je prva srpska Red IPA i to je pivo koje će vas sa prvim gutljajem izludeti i naterati da pocrvenite. Pored toga što je Matador prva crvena IPA pivo u Srbiji, ono je i najviše nagrađivano pivo pivare Tron. Matador nije za neiskusne, ali ni za one koji tek ulaze u svet krafta. Matador je ozbiljno pivo, koje zahteva određena predznanja i ovo pivo možda najbolje karakteriše pivaru Tron, odnosno njenu beskompromisnu želju da tržištu nudi samo najbolje. Matador karakteriše svilenkasta svetlo braon pena, duboko crvena boja i arome bobičastog voća, karamele i borovnice. Ovo je pivo sa 6,3% alkohola, koji je odlično prikriven u samoj tehnologiji proizvodnje, te se mora biti obazriv prilikom degustacije. Zbog svojih karamelnih nota Matador se preporučuje za hladnije dane, a savršenog para Matador pronalazi u bifteku, posebno ukoliko je serviran uz sos od višanja ili sos od šumskog voća. Takođe, nećete pogrešiti ako ovo pivo popijete uz bogatu čokoladnu tortu.

Stil Red IPA

Alkohol 6,3%

Temperatura serviranja 7-12 °C

Opšti utisak  Dobro

Beer Style ocena 85

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Ovo je najjače pivo na svetu

Pivara Brewmeister je prevazišla sebe i, nakon do sada najjačeg piva, iz svog asortimana, pod imenom Armagedon, izbacila je na

Restoran Ambar

Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana Balkanske kuhinje. Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, Ambar kombinuje tradiciju

Zebrew Brewery i Fat Boys

Danas 02.08.2018. u 16h u Fat Boys, Strahinjića Bana 3 (Beograd) Zebrew Brewery predstavlja svoje pivo Chubby. “Chubby je superlagani

restoran mayka

Restoran Mayka

Restoran Mayka nalazi se u Beogradu, u ulici Nikole Spasića na broju 5. Enterijer restorana Mayka osmišljen je na način da steknete utisak kao da ste kod svoje kuće, uz primesu savremenog industrijskog dizajna.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju