Beer Style magazin recenzija – Budweiser Budvar Dark iz pivare Carlsberg

Budweiser Budvar Dark je crno, pasterizovano pivo, koje opravdano nosi titulu Premium brenda i ono je zasigurno jedno od najpoznatijih, ali i najprodavanijih piva na planeti. Proizvedeno uz posebno odabrane sastojke, od kojih su najbitniji Žatec hmelj i slad iz predela Moravia, kao i tri tipa specijalnog ječmenog slada. Vrhunski sastojci, po idealnoj recepturi i spravljeno u skladu sa nemačkim Zakonom o čistoći piva, ali i zaštitnim znakom sa češkog geografskog područja, ovo pivo garantuje poseban doživljaj pri konzumaciji. Glavne karakteristike ovog premium piva su veoma tamna boja, fini ukus koji poseduje note gorčine i karamele, dok dodatak prženog slada čini da njegov ukus bude zaista poseban.

Budweiser Budvar Dark proizvodi se u Češkoj Republici, a Carlsberg Srbija je distributer ovog piva za srpsko tržište.

 

Stil Tamni lager

Alkohol 4,7%

Temperatura serviranja 6 – 10 °C

Opšti utisak Perfektno

Beer Style ocena 96

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Na ćošku

Restoran Na ćošku je restoran moderne internacionalne kuhinje, a koji se nalazi na ćošku. Na lokaciji sa respektabilnom ugostiteljskom tradicijom,

Restoran Via del Gusto

Restoran Via del Gusto nalazi se u samom centru Beograda, odnosno u Knez Mihajlovoj ulici. Ovaj interesantan restoran posluje od

nikšićko ipa

PIVO Nikšićko IPA

Pivo Nikšićko IPA pravi se od interesantne kombinacije aromatičnih sorti hmelja i posebnog ejl kvasca.

Zašto volimo tamno pivo

Svi ukusi zbog kojih volimo crno pivo dobijaju se različitom obradom jednog jedinog sastojka Mnogi sebe smatraju odličnim poznavaocima piva,

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.