SAVETI Kako piti pivo, a ne ugojiti se

SAVETI Kako piti pivo, a ne ugojiti se

Razni saveti se leti dele, posebno kada je reč o vitkoj liniji, a mi vas danas podučavamo kako piti pivo, a ne ugojiti se.

U današnje vreme većina ljudi susreće se sa raznim problemima, od porodičnih i poslovnih, do ljubavnih i finansijskih.

Međutim, nijedna borba nije tako naporna kao ona vezana za pivo.

Reč je o borbi između ljubavi prema telu i ljubavi prema pivu. Jedno sa drugim ne ide ili pak ide?

Mada se ni bez jednog ne može ili se bez nečega i može?

Zato je naša misija da objasnimo – kako piti pivo, a ne ugojiti se. Ova četiri dragocena saveta će vam pomoći da se izborite sa sindromom znanim – pivski stomak. Evo kako da pijete, a da ga ne dobijete.

Pređite na pivo s manjim procentom alkohola

Pijte pivo s manjim procentom alkohola, jer ona sadrže oko 103 kalorije.

Za razliku od uobičajenih koja u proseku imaju 156 kalorija.

Lagana piva su Sam Adams Light ili Heineken Light. Osim toga uz pivo pijte vodu, u tom slučaju pićete manje piva.

Uvek u pauzi između dva piva popijte čašu vode.

Ne konzumirajte pivo svaki dan

Proredite ritual ispijanja piva, ukoliko spadate u kategoriju ljudi koji piju pivo svaki dan.

Jednostavno počnite da ga pijete svaki drugi dan. Ako izlazite i petkom i subotom, pivo pijte samo tokom jedne večeri.

Dakle, ne morate prestati da ga pijete. Samo nemojte da ga pijete dan za danom.

Flaširano pivo umesto točenog

Veličina piva je ipak bitna, a to najbolje znaju oni koji piju točeno.

Naravno razlog je posluživanje u krigli, jer je ona za dva deci veća od regularne doze.

Zato pređite na flaširano pivo, jer ćete na taj način uneti za oko 25 odsto kalorija manje u organizam.

Jedite umereno uz pivo

Veoma je važna umerena ishrana, posebno kada su visoke temperature.

Nemojte posle piva pojesti veliku pljeskavicu.

Dovoljna je i mala.

Ukoliko ipak preterate, idite na trčanje.

Trčanje će vam pomoći da izbacite višak kalorija.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci: -3,5 kg svinjskih rebaraca -So -Biber -Dve flaše/limenke piva -Dve supene kašike meda -Ren Priprema: Zagrejte rernu na 160°C,

pivska pena

Čvrsta i gusta – pena

Pena mora da traje bar 3 minute, da bude čvrsta i gusta. Ovakva pivska pena je znak da ima dosta ekstrata i predstavlja termoizolaciju između piva i okoline.

Restoran Žar Mance

U restoranu Žar Mance, koji se nalazi u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, očekuju vas tradicionalna srpska jela pripremljena na

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.

Kako rashladiti pivo na plaži

Kada smo na letovanju, treba nam siguran savet kako rashladiti pivo na plaži Leto je godišnje doba kada većina nas boravi uz obalu reke, mora

Restoran Poco Loco

Restoran Poco Loco je restoran internacionalne kuhinje, koji se nalazi u samom centru Pančeva.

HRANA I PIVO – Pivnica Crni Petao

Pivnica Crni Petao nalazi se u Beogradu, u Ustaničkoj ulici. Svoja vrata za posetioce otvorili su pre dve godine, a sve sa ciljem da im pruže veliki izbor piva.