Svinjsko pečenje traži tamna piva

U moru različitih stilova piva, tamni stilovi uspevaju najviše da doprinesu ukusu pečenja i naša je preporuka da isprobate ovu slatko – slanu kombinaciju

Pečenje je jedno od glavnih jela naše kulture. Najviše se konzumira na veseljima i slavama. Baš zbog toga mi vas savetujemo da uparite ovo jelo sa pivom dostojnog karaktera.

Kada se radi o stilovima piva, uz pečenje, najbolje se uparuje tamnija strana pivskog spektra. Sigurni smo da se uz dobro pripremljeno svinjsko pečenje nećete pogrešiti ako se opredelite za Black Ale i Brown Porter. Note kafe ili tamne čokolade, dobijene kombinacijama prženog ječma, odnosno slada kod tamnih stilova donose savršen balans između slatko – slanih ukusa ove odlične kombinacije.

Mi vas savetujemo da isprobate ovakvu, ili sličnu kombinaciju, čim budete imali priliku, i naravno da nam kažete svoje mišljenje.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Rubin

Danas bi vam predstavili restoran Rubin, jedan od simbola beogradskog ugostiteljstva. Već decenijama sve u ovom elitnom restoranu počiva na

BELA PIVA

Kao vrsta postoje i bela, odnosno vit ili vajs piva, koja se prave od pšenice. U njih se tradicionalno dodaje