Poručite riblju čorbu i lager pivo

Zbog čega uz ribu i riblju čorbu služiti samo bela vina, kada postoji veliki broj lagera na našem tržištu, a koji se savršeno slažu uz rečnu ribu i jela od rečne ribe

Riblja čorba, staro domaće jelo koje je već odavno postalo, tako reći i internacionalno, a koje se poslužuje na dunavskim čardama, restoranima domaće kuhinje, pa sve do najelitnijih restorana. Ovo jelo je opstalo i svakodnevno nadmašuje svačija očekivanja.

Postoje razne recepture pripreme riblje čorbe i još više različitih načina posluživanja. Jedino što se nikada ne menja jeste to uz šta se ovo jelo jede. Riblja čorba se obavezno jede, odnosno poslužuje uz hleb ili široke rezance. Uz ovakav način posluživanja idealno će se uz riblju čorbu upariti hladan lager. Imajte na umu, da po pravilima gastronomije, nikada nećete pogrešiti ukoliko uz prepoznatljivo jelo uparite prepoznatljiv stil piva. 

Baš iz tog razloga predložili bi vam da probate riblju čorbu, serviranu uz široke rezance, u kombinaciji sa hladnim lagerom i sigurni smo da ćete pronaći savršen par.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

NAJJAČE PIVO NA SVETU

Trenutno je reč koja se mora upotrebiti kada se govori o najsnažnijem pivu na svetu. Proizvođači iz Holandije, Škotske, Nemačke,

restoran mladost pančevo

Restoran Mladost

Restoran Mladost nalazi se u Pančevu, u ulici Novoseljanski put na broju 2. Restoran Mladost je moderno uređen restoran, svedenog dizajna, s dozom umerene elegancije.

pivo na dar kalendar za pivo

PIVO NA DAR – Kalendar za pivo

Pivski adventski kalendar je kutija s 24 flaše piva, a možete da poređate lager, premium, pale ale, stout pivo i to različitim redosledom

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.