Uz paprikaš samo stout pivo

O irskom paprikašu, čuvenom Irish stew, postoji čitava literatura. Vode se raprave o njegovom poreklu, sastojcima, da li je originalno spreman od ovčetine, jagnjetine ili govedine, o najboljem načinu pripreme.  U svakom slučaju, uz meso i povrće mnogi kuvari predlažu i dodavanje nekog dobrog irskog stouta. Nije teško pogoditi da je Guinness gotovo redovan izbor. U slučaju da želite sami da napravite ovaj specijalitet i da želite da bude sa nekim našim pivom, evo predloga. Stout Gari, pivare 3bir, ne krasi samo to što je autentičan novosadski mangup, već i kompleksnost aroma gde se međusobno prepliću čokolada, kafa, karamela i kokosovo mleko. Despot, pivare Carstvo piva, mutno, nefiltrirano, nepasterizovano pivo, ima lagano telo, srednju gaziranost, kremastu penu i specifičnu gorčinu koja dolazi više od prženog ječma nego od hmelja. Black Widow ,pivare Crow,pripada Russian Imperial Stout grupi piva i odlikuje ga crna boja, aroma čokolade, vanile i kafe sa tamno braon penom i dobrim balansom slatkoće i gorčine.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pametna kupovina

Postavlja se logično pitanje da li pivo naručiti od nekog ko nema potrebne uslove za ovakav vid prodaje ili pivo

Caffe Restoran Gentlemen

Restoran Gentlemen je ugostiteljski objekat u Novom Sadu u ulici Branka Bajića, ka izlasku na veliki bulevar Evrope.Restoran Gentlemen se

proces pravljenja piva

Kako se pravi pivo

Ako ste rešili da sami skuvate svoje pivo dobro bi bilo da se posavetujete sa nekim ko je to već

Četir` konja debela

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji i nudi velik izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.