Uz paprikaš samo stout pivo

O irskom paprikašu, čuvenom Irish stew, postoji čitava literatura. Vode se raprave o njegovom poreklu, sastojcima, da li je originalno spreman od ovčetine, jagnjetine ili govedine, o najboljem načinu pripreme.  U svakom slučaju, uz meso i povrće mnogi kuvari predlažu i dodavanje nekog dobrog irskog stouta. Nije teško pogoditi da je Guinness gotovo redovan izbor. U slučaju da želite sami da napravite ovaj specijalitet i da želite da bude sa nekim našim pivom, evo predloga. Stout Gari, pivare 3bir, ne krasi samo to što je autentičan novosadski mangup, već i kompleksnost aroma gde se međusobno prepliću čokolada, kafa, karamela i kokosovo mleko. Despot, pivare Carstvo piva, mutno, nefiltrirano, nepasterizovano pivo, ima lagano telo, srednju gaziranost, kremastu penu i specifičnu gorčinu koja dolazi više od prženog ječma nego od hmelja. Black Widow ,pivare Crow,pripada Russian Imperial Stout grupi piva i odlikuje ga crna boja, aroma čokolade, vanile i kafe sa tamno braon penom i dobrim balansom slatkoće i gorčine.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivo od 750 dolara

Vielle bon secours ale je najskuplje pivo na svetu, a koje se namenski proizvodi. Ovo pivo se proizvodi samo za

Desert u flaši

Krem brule je istinski desert u flaši, bar ga mnogi opisuju kao takvog. Ovo pivo se proizvodi korišćenjem nefermentibilnog laktoznog

Pivara Princ

Želja ljudi iz ove pivare je da našoj publici predstave tradicionalne engleske stilove piva koji su manje prisutni na našoj

Čaša za pivo

Pojavljuju se u različitim oblicima i veličinama, ali nipošto nisu samo rezultat dizajnerskog nadahnuća, već imaju tačno propisanu svrhu, u