SRPSKA KUĆA PIVA: Kupuj domaće – Kupuj kvalitetno

U Srpskoj kući piva možete pronaći najbolju selekciju domaćih zanatskih piva, ali i poručiti odabrana piva koja brzo stižu na vašu adresu

Mi smo Srpska kuća piva i mi smo jedinstvena pivnica (na dve lokacije) u Beogradu, ali i Srbiji, i mi od početka prodajemo piva isključivo proizvedena u Srbiji. Mislimo da to nije prošlo dovoljno zapaženo i želimo da skrenemo pažnju na svoj koncept!

Pokazalo se da posle velikih kriza u istoriji čovečanstva, ljudi koji se udruže, okrenu sebi i svojoj proizvodnji, brže izlaze iz krize. Sada je prilika, više nego ikada da podržimo domaću proizvodnju.

Zanatska pivska scena je eksplodirala u poslednjih pet godina i to bukvalno pred našim očima. Drago nam je što smo deo te priče i što pratimo razvoj zanatskog pivarstva u Srbiji. Kao i za sve, naš voz i za ovaj trend kasni, ali se ubrzava.

Na našim točilicama su se tokom godina smenjivale manje i veće zanatske pivare. Uvek smo otvoreni za novu saradnju ali čuvamo ljubomorno i staru. Širimo kapacitete i stalno ubacujemo nešto novo.

·         U oba lokala imamo hladnjače koje na najbolji mogući način čuvaju pivo

·         Imamo odlične točilice PEGAZ i to po 20 točilica u oba lokala

·         Imamo opciju pivo za poneti

·         Novina je dostava piva na kućnu adresu

Cene su nam uvek bile pristupačne, za svačiji džep. Ostaje još samo da nas potražite:

Vračar – Mileševska 62a

Novi Beograd – Bulevar Arsenija Čarnojevića 182

Web www.srpskakucapiva.rs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1