APATINSKA PIVARA: Podrška ugostiteljima

Kako bi podržala ugostiteljske objekte i omogućila njihovim gostima da se osećaju bezbednije, Apatinska pivara je snabdela zaštitnim sredstvima više od 1.500 kafića i restorana širom Srbije.

Podeljeno je 45.000 rukavica, 23.000 maski i 3.000 litara dezinfekcionog sredstva. Sada svi ljubitelji piva mogu da uživaju u ukusu svežeg piva i da se osećaju potpuno bezbedno dok borave u kafićima i restoranima.

Kada su početkom maja sa radom počeli ugostiteljski objekti, na snazi su i dalje ostale preporučene mere zaštite, što podrazumeva da zaposleni u tim objektima moraju da nose zaštitne maske i rukavice, kao i da pojačaju dezinfekciju celog prostora. Takođe, na snazi je i dalje ostala mera, koja propisuje razmak između stolova.

– Ugostitelji su najviše osetili ovu krizu, a funkcionisanje restorana i kafića se i sada odvija u značajno izmenjenim okolnostima. Donirajući zaštitnu opremu želeli smo da podržimo ugostiteljske objekte, konobare i goste. Verujemo da će to dodatno doprineti zajedničkim naporima da se svi osećaju bezbednije – kažu u Apatinskoj pivari.

Sve zalihe piva zamenjene svežim

Kako bi obezbedili ljubiteljima Jelen piva uživanje u omiljenom piću sve zalihe koje su postojale u ugostiteljskim objektima, biće zamenjene,novim, svežim pivom.

U planu su i dodatne aktivnosti kojima će Apatinska pivara pomoći ugostiteljima da se priviknu na novu normalnost.

Poštujući sve propisane preventivne mere  i stavljajući bezbednost i zdravlje svojih zaposlenih, kao i bezbednost kupaca i potrošača, na prvo mesto,  Apatinska pivara je svoje poslovanje u potpunosti prilagodila novonastaloj situaciji.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Monument

Koncept restorana Monument jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i

Restoran Guli

Picerija i restoran Guli postoji već sedam godina i nastala je preuređenjem kafea Guli, a koji je otvoren 1993. godine.

Restoran Gondola

Restoran Gondola svojim ekskluzivnim enterijerom i bogatom ponudom internacionalne kuhinje nudi gostima prijatno mesto za opuštanje u samom centru Novog

10 razloga zašto piti pivo

Pravo pivo bogato je vitaminom B i proteinima. Hmelj je glavni sastojak koji se koristi za pripremu piva, sadrži flavonoide,

Toro Latin Gastrobar

Toro Latin GastroBar je kreativna mešavina latinske kulture i ukusa. Vlasnik i glavni kuvar Richard Sandoval, čija priznanja obuhvataju Bon

New Reset

Restoran New Reset u Gospodar Jovanovoj 42, na Dorćolu, u centru beogradske metropole, smešten je u ambijentu kuće iz 1923.

Kada je napravljeno prvo pivo

Na kamenim pločama pronađenim u pećini, istraživači Stanforda otkrili su tragove skroba i biljnih čestica, te smrvljene ostatke raznih semenki,

Mamurluk dug četiri dana

Kraft pivare dodaju dodatke poput žitarica u svoja piva kako bi svojim pivima pojačale ukus. Sa druge strane velike industrijske

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.