NOVOSADSKI SAJAM Apatinska pivara osvojila 6 zlatnih medalja i veliki šampionski pehar

apatinska pivara nagrada novosadski sajam 2021

Kvalitet proizvoda Apatinske pivare još jednom je potvrđen i to na 88. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji je održan u Novom Sadu.

Na sajmu, na kojem su učestvovali izlagači iz 17 zemalja sveta, Apatinska pivara osvojila je 6 medalja, od kojih 3 velike zlatne i 3 zlatne, kao i veliki šampionski pehar za vrlo visok kvalitet širokog asortimana ocenjenih piva.

Jelen Chill osvojio zlatnu medalju

Apatinska pivara – Apatin osvojila je tri zlatne medalje za „Jelen Chill”, svetlo pivo i „Jelen”, svetlo pivo u limenkama od 0,5 litara i „Jelen”, svetlo pivo u flaši od 0,5 litara. „Jelen Chill” je inovacija kada je reč o pivima koje proizvodi Apatinska pivara.

Lansirano je ove godine i prilagođeno mlađoj populaciji, ima niži procenat alkohola, a karakterišu ga lake i osvežavajuće note, koje svakim gutljajem donose osećaj lakoće i rasterećenosti.

Tri velike zlatne medalje osvojila je za „Nikšićko pivo”, svetlo pivo u flaši od 0,5 litara i „Nikšićko pivo”, svetlo pivo i „Nikšićko pivo”, tamno pivo u limenkama od 0,5 litara.

Dobro prihvaćen novi dizajn Jelen piva

Novi vizuelni identitet „Jelen” piva predstavljen je početkom godine, a dizajn je ispratio tradicionalno visoke standarde kada je reč o kvalitetu ovog napitka.

Time je istaknuta vanvremenska suština brenda, odlikovana se novim optimizmom i poletom, kao i novom snagom koju sa sobom nosi „Jelen” pivo.

Kao rezultat inovativnosti i uspeha promene vizuelnog identiteta došle su i nagrade koje su osvojili Balša Garčević za dizajn „Jelen” piva u staklenoj flaši i limenci i Uroš Alavantić za dizajn „Jelen Chill” piva u limenci.

Apatinska pivara lider na tržištu piva

Osvojene medalje su još jedna u nizu potvrda posvećenosti i predanosti kojom Apatinska pivara učestvuje u stvaranju recepture piva za sve ukuse.

Kao kompanija sa viševekovnom tradicijom kvalitet proizvoda nedvosmisleno predstavlja osnov po kome je prepoznatljiva i zbog čega je danas jedan od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu.

Zato Apatinska pivara svakodnevno osluškuje želje svojih potrošača i uz pomoć vrhunske tehnologije donosi najlepši užitak u ukusu najboljih piva.

U tome se krije tajna zbog koje se iznova vraćamo pivima Apatinske pivare.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1