NOVOSADSKI SAJAM Apatinska pivara osvojila 6 zlatnih medalja i veliki šampionski pehar

apatinska pivara nagrada novosadski sajam 2021

Kvalitet proizvoda Apatinske pivare još jednom je potvrđen i to na 88. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji je održan u Novom Sadu.

Na sajmu, na kojem su učestvovali izlagači iz 17 zemalja sveta, Apatinska pivara osvojila je 6 medalja, od kojih 3 velike zlatne i 3 zlatne, kao i veliki šampionski pehar za vrlo visok kvalitet širokog asortimana ocenjenih piva.

Jelen Chill osvojio zlatnu medalju

Apatinska pivara – Apatin osvojila je tri zlatne medalje za „Jelen Chill”, svetlo pivo i „Jelen”, svetlo pivo u limenkama od 0,5 litara i „Jelen”, svetlo pivo u flaši od 0,5 litara. „Jelen Chill” je inovacija kada je reč o pivima koje proizvodi Apatinska pivara.

Lansirano je ove godine i prilagođeno mlađoj populaciji, ima niži procenat alkohola, a karakterišu ga lake i osvežavajuće note, koje svakim gutljajem donose osećaj lakoće i rasterećenosti.

Tri velike zlatne medalje osvojila je za „Nikšićko pivo”, svetlo pivo u flaši od 0,5 litara i „Nikšićko pivo”, svetlo pivo i „Nikšićko pivo”, tamno pivo u limenkama od 0,5 litara.

Dobro prihvaćen novi dizajn Jelen piva

Novi vizuelni identitet „Jelen” piva predstavljen je početkom godine, a dizajn je ispratio tradicionalno visoke standarde kada je reč o kvalitetu ovog napitka.

Time je istaknuta vanvremenska suština brenda, odlikovana se novim optimizmom i poletom, kao i novom snagom koju sa sobom nosi „Jelen” pivo.

Kao rezultat inovativnosti i uspeha promene vizuelnog identiteta došle su i nagrade koje su osvojili Balša Garčević za dizajn „Jelen” piva u staklenoj flaši i limenci i Uroš Alavantić za dizajn „Jelen Chill” piva u limenci.

Apatinska pivara lider na tržištu piva

Osvojene medalje su još jedna u nizu potvrda posvećenosti i predanosti kojom Apatinska pivara učestvuje u stvaranju recepture piva za sve ukuse.

Kao kompanija sa viševekovnom tradicijom kvalitet proizvoda nedvosmisleno predstavlja osnov po kome je prepoznatljiva i zbog čega je danas jedan od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu.

Zato Apatinska pivara svakodnevno osluškuje želje svojih potrošača i uz pomoć vrhunske tehnologije donosi najlepši užitak u ukusu najboljih piva.

U tome se krije tajna zbog koje se iznova vraćamo pivima Apatinske pivare.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Mali Pariz

Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom

GUINNESS

Čuveno tamno pivo Ginis već preko 250 godina predstavlja omiljeno piće mnogih pivopija širom sveta. Dnevno se popije nekoliko miliona

KAD PIJEM NE VOZIM

Apatinska pivara donacijom alkometara pomaže Upravisaobraćajne policije u efikasnijem radu i edukaciji svih učesnika u saobraćaju Beograd, 15. avgust 2019.

republika češka

REPUBLIKA ČEŠKA Prestonica piva

Republika Češka je evropska prestonica piva i zemlja u kojoj se pije najviše kvalitetnog piva po glavi stanovnika, ali i zemlja iz koje dolaze najcenjeniji pivski brendovi dostupni u Srbiji.

Restoran Istok

Restoran Istok je vijetnamski restoran, koji se nalazi u samom srcu Beograda. Duh i svežina orijenta, koji su sveprisutni u

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva