EXIT I HEINEKEN® „Zajedno. Zauvek!“

Heineken promo

Tokom četiri dana tvrđava pretvara Novi Sad u centar muzike, gde su slaveći različitost, pozitivnu energiju i ljubav, EXIT i Heineken® okupili neke od najvećih svetskih zvezda, stvarajući uspomene za ceo život

 

Na dobro poznatom mestu na obali Dunava, Petrovaradinskoj tvrđavi, i ove godine imamo priliku da doživimo najlepše zajedničke trenutke uz dobar provod i hladno Heineken® pivo, gde je 7. jula počelo 21. izdanje EXIT festivala koji će trajati sve do nedelje, 10. jula. Tokom četiri dana tvrđava pretvara Novi Sad u centar muzike, gde su slaveći različitost, pozitivnu energiju i ljubav, EXIT i Heineken® okupili neke od najvećih svetskih zvezda, stvarajući uspomene za ceo život.

Heineken® zvanično pivo EXIT festivala

Čuveni svetski proizvođač piva godinama unazad pruža podršku festivalskoj industriji i kulturnoj sceni širom sveta, a od 2016. godine je i zvanično pivo novosadskog festivala. Uz hitove koje su izvodili Jax Jones, Iggy Azalea, Afrojack, Anfisa Letyago, EXIT je uz Heineken® već prve večeri pokazao da su zajedništvo,  sloboda i slavljenje života vrednosti koje ovaj događaj definišu.

Heineken®

Heineken® se proizvodi još od 1873. godine, od kada se mnogo toga promenilo, ali ono što je bilo savršeno na početku ostalo je isto – prepoznatljivi Heineken® kvalitet. Spoj tradicije i inovacije potvrđuje se dobitnom kombinacijom provereno najfinijih sastojaka i originalne tehnike pripreme i proizvodnje. Danas je Heineken® vodeći svetski premium brend prisutan na tržištu u skoro 200 zemalja sveta. Globalno Heineken® prisustvo potvrđuje se i kroz sponzorstva najvećih sportskih događaja poput EURO u fudbalu, UEFA Lige šampiona od 2005, ragbi svetskog kupa, muzičkih festivala, kao i sponzorisanjem filmova o legendarnom tajnom agentu, Džems Bondu.

Heineken® zona

Osim hitova i dobrog zvuka, sve one koji dolaze na kultni događaj iz različitih krajeva sveta i ove godine očekuju zanimljivosti u Heineken® zoni. Spremne su razne inovacije, kao što je Heineken® Mash Music Box, prostor koji pruža jedinstveni doživljaj! Posetioci će imati priliku da se na trenutak osete kao pravi Dj-evi i zabave sa svojim prijateljima u dinamičnoj interakciji stvaranja muzike.

Zvuk sa kojim počinje sve

Saradnja sa muzičkim festivalom deo je „Zvuk sa kojim počinje sve“ kampanje u okviru koje sve ljubitelje piva uskoro očekuju i sjajne nagrade. Za ovaj nagradni konkurs kreirana su limitirana Heineken® Music pakovanja koja će biti dostupna u limenci od 0,5l i povratnoj boci od 0,4l i  ispod čijeg zatvarača se nalazi kod kod  koji vas može dovesti do mnogo sjajnih nagrada.

Zona odgovorne konzumacije

Međutim, to nije sve. Heineken®, kao društveno odgovorna kompanija, i ove godine na EXIT festivalu organizuje tradicionalnu zonu odgovorne konzumacije u okviru koje posetioci mogu da učestvuju u aktivacijama posvećenim ovoj važnoj temi. Pridajući značaj očuvanju životne sredine, posetiocima na tvrđavi ukazuje se i na važnost recikliranja, pa je pivski brend obezbedio posebno obeležena mesta za odlaganje ambalažnog otpada. Na festivalu će biti postavljene tri reciklažne stanice: kod Akademije, na Chill zoni (kod No Sleep Novi Sad bine) i Explosive šanca.

Vidimo se na Tvrđavi

Pozivamo vas da zajedno uz dobru muziku, pivo, prijatelje i ugođaj koji se iz godine u godinu unapređuje, dođete na Petrovaradinsku tvrđavu i osetite slobodu i ljubav!

Podelite članak

PROČITAJTE I:

mrgud pivo pivara patuljak

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.

PREPORUKA RADLERA Za koji se odlučiti

Trgovinski lanci, marketi, male komšijske prodavnice, ali i kafići i restorani nude bogatu ponudu domaćih masovnih radlera, uvoznih radlera i sve češće kraft radlera, koji

KRAFT PIVO Letnje osveženje za probirljive

Kraft pivima iskusni majstori pivarstva dodaju maline, borovnice, kupine, limun, breskve, jagode, višnje, trešnje, banane, crne ribizle, pa čak i jabuke ili kruške, te na

RADLERI Popularni pivski miksevi

Prema definiciji proizvođača piva, radler je ustvari kombinacija najčešće svetlog lager ili smeđeg piva i limunade, a pravi se u srazmeri 50-60 odsto piva i