JELEN PIVO Časti nove tate

Jelen za tate

Ako si upravo postao tata, Jelen ti poklanja gajbu piva sa tvojim imenom da počastiš ekipu

 

U susret nam dolaze periodi slava i praznika, a ima i onih koji pored toga slave nešto više, poput rođenja deteta. Jelen pivo”, oduvek negujući tradiciju i porodične vrednosti, ovog puta posebnu pažnju usmerilo  je na novopečene tate!

 

Jelen podržava prave vrednosti

Jelen pivo je želelo da dodatno obraduje porodice i uveliča slavlje povodom rođenja deteta, pa je pokrenulo projekat JELEN ZA TATE u okviru kojeg će svi koji su postali tate od oktobra 2022. do januara 2023. godine dobiti na poklon posebnu gajbu Jelen piva sa svojim imenom. U saradnji sa partnerima pripremili su i poklon iznenađenja za mame.

 

Kako se prijaviti?

Sve tate koje su se ostvarile u ovoj ulozi u periodu od 1. oktobra 2022. do 31. januara 2023. će moći da dobiju svoju personalizovanu gajbu Jelen piva tako što će u par koraka popuniti formular na linku jelenzatate.rs.  Podaci su tretirani strogo poverljivo u skladu sa domaćom regulativom, koriste se isključivo u svrhe izrade i dostave personalizovanih paketa, a u prijavi je potrebno da se popuni sledeće:

 

  1. Ime i prezime, datum rođenja i kontakt za dostavu (adresa, telefon)
  2. Ime i prezime bebe, njen datum rođenja ili usvojenja
  3. Fotografija dokumenta ili elektronski izvod na osnovu kojeg se vidi da je dete rođeno ili usvojeno u ovom periodu (fotografija ili elektronski izvod iz matične knjige rođenih ili rešenje o usvojenju)
  4. Za potpuni poklon namenjen ponosnoj mami, tata ima opciju da napiše ličnu poruku posvete ili da odabere neki od ponuđenih predloga

Kad prijava stigne, Jelen tim će proveriti podatke i izraditi personalizovanu gajbu koju će, zajedno sa poklonom iznenađenja za mamu, dostaviti na navedenu adresu.

Slavimo rođenje deteta

„Nema veće sreće za jednu porodicu od rođenja deteta. Dolazak bebe na svet je sam po sebi najlepši događaj, a povoda za slavlje kod Srba nikad nije manjkalo. Želimo da uveličamo ovo posebno slavlje i zato smo obezbedili poseban poklon koja nazdravlja rođenju i pravim porodičnim vrednostima“, kažu u timu koji sprovodi projekat JELEN ZA TATE.

Slavimo zajedno za naša dobra vremena!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1