NAUČITE SVE O CRAFT PIVU – RADIONICA O PIVU

Sektor ugostiteljstva Unije poslodavaca Vojvodine pokreće seriju edukativnih i kreativnih radionica iz oblasti ugostiteljstva.

Ovim putem pozivamo Vas i Vaše zaposlene da besplatno prisustvujete drugoj radionici:

CRAFT PIVA – NEZAOBILAZNI ČINILAC PROFITA U UGOSTITELJSTVU

Novi Sad, Edukativni centar, Industrijska 3
četvrtak, 21. mart 2019. godine
13h – 15:30h

AGENDA:

•    Kratak istorijat craft piva
•    Bitni faktori koji utiču na kvalitet piva
•    Razlika između komercijalnih piva i craft piva
•    Pravilno usluživanje (serviranje) craft piva u ugostiteljstvu
•    Povezanost kvaliteta craft piva i profita u ugostiteljstvu
•    Prepoznavanje kvaliteta craft piva kroz degustaciju

PREDAVAČ:
Dejan Smiljanić, predsednik udruženja malih nezavisnih pivara Srbije.
 

Na kraju predavanja svi polaznici dobiće sertifikat.
 

Prisustvo je neophodno potvrditi stručnoj službi Unije poslodavaca Vojvodine do 18. marta 2019. godine na telefone 021/66-21-944 ili 064/64-27-721 (Branislava Đukić, sekretar UPV) ili na branislava@upv.org.rs.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

3 najneobičnija piva

U Nemačkoj postoji Zakon o čistoći piva, koji kaže da pivo sme da sadrži vodu, kvasce, ječam i slad, ali

Restoran Botako

Restoran Botako je beogradski restoran koji se bavi konceptom moderne, ali delom i tradicionalne Italijanske kuhinje sa fokusom na pice.

MERAK JE PITI MERAK

Merak je pasterizovano, svetlo, autentično srpsko pivo koje predstavlja deo uživanja u životu i nama najvažnijim stvarima. Merak s ponosom

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju