HEARTBEET IPA – pivo sa cveklom

Do sada se veoma mali broj svetskih pivara ohrabrio na eksperiment sa cveklom, a prva koja se usudila da ovo pokuša u našem regionu je pivara Tron. Pivo sa cveklom nosi naziv HEARTBEET IPA. U pitanju je pivo IPA stila sa 7 % alkohola koje karakteriše savršeni sklad između hmeljnih aroma i zemljanog ukusa cvekle. Relativno visok procenat alkohola je skoro neprimetan, pivo je na mirisu voćno, veoma pitko a do izražaja dolaze zemljane note karakteristične za cveklu. Svi koji žele da probaju Heartbeet IPA pivo, mogu ga potražiti u Beogradu i to – Samo Pivo, Miners pub, Krafter, Točionica, Pivski zabavnik, odnosno Slad u Pančevu i ova pivska mesta u Novom Sadu – Tehnolog’s dogs, Toster bar, Škripa pab i Mazut.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Želite li da živite večno

Umerena konzumacija piva pokreće povoljne metaboličke procese u našem organizmu, a evo i koje Svima je dobro poznato da umereno

MERAK JE PITI MERAK

Merak je pasterizovano, svetlo, autentično srpsko pivo koje predstavlja deo uživanja u životu i nama najvažnijim stvarima. Merak s ponosom

Dan Svetog Patrika

Dan Svetog Patrika

Dan Svetog Patrika odnosno St. Patrick’s Day je praznik koji se obeležava širom sveta, a pogotovo u SAD i Irskoj.

Srpska kuća piva

Srpska kuća piva izdvaja se u odnosu na druge pivnice? Srpska kuća piva  je jedinstvena pivnica u Beogradu, na dve

Hit u svetu – Pivska dijeta

Antiinflamatorne dijete, koje su danas veoma popolarne u Americi, Velikoj Britaniji, ali i razvijenim zemljama Evrope, mogu biti korisne za

Restoran ABC

Restoran ABC, koji neguje koncept slowfood, je zemunska  „abeceda spore hrane“. Zamišljen kao pandan brzoj i nezdravoj hrani, ovo je

restoran mladost pančevo

Restoran Mladost

Restoran Mladost nalazi se u Pančevu, u ulici Novoseljanski put na broju 2. Restoran Mladost je moderno uređen restoran, svedenog dizajna, s dozom umerene elegancije.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju