ERDINGER – NAJPOPULARNIJE PŠENIČNO PIVO U SVETU

Kompanija Carlsberg Srbija lansirala je 2011. godine brend Erdinger na srpsko tržište. Erdingera se dobija tradicionalnom fermentacijom u boci, koju koristi malo pivara u svetu. Ovaj metod fermentacije sličan je fermentaciji koja se koristi u proizvodnji šampanjca. Erdinger je jedinstveno svetlo pšenično pivo, koje pored ječmenog sadrži i više od 50% pšeničnog slada. Ne sadrži konzervanse i aditive, nije pasterizovano i puni se u skladu sa bavarskim zakonom o čistoći iz 1516. godine. Naziv Erdinger dobio je po mestu proizvodnje, nemačkom gradiću Erdingu, u blizini Minhena. Na našem tržištu Erdinger možete kupiti u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.5l, limenci od 0.5l, a u ponudi je i točeno pivo.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

pohovanje sa pivom

Pohujte sa Jelen pivom

Svaki šef kuhinje ima neku svoju malu tajnu, po tome se razlikuje od drugih. Imajte i vi svoje male tajne

Restoran Žar Mance

U restoranu Žar Mance, koji se nalazi u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, očekuju vas tradicionalna srpska jela pripremljena na

Desert u flaši

Krem brule je istinski desert u flaši, bar ga mnogi opisuju kao takvog. Ovo pivo se proizvodi korišćenjem nefermentibilnog laktoznog

PIVO SA SRCEM LAVA

Prema Alanu D. Eamesu, antroplogu poznatom pod nadimkom Indijana Džons piva, najstarija reklama za pivo nalazi se na kamenoj ploči staroj 6000 godina.

Restoran Bon Appetit

Restoran Bon Appetit je otvorio svoja vrata ljubiteljima ukusne domaće kuhinje 2011. godine. Restoran Bon Appetit se nalazi u samom

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc