Kompanija Carlsberg Srbija lansirala je 2011. godine brend Erdinger na srpsko tržište. Erdingera se dobija tradicionalnom fermentacijom u boci, koju koristi malo pivara u svetu. Ovaj metod fermentacije sličan je fermentaciji koja se koristi u proizvodnji šampanjca. Erdinger je jedinstveno svetlo pšenično pivo, koje pored ječmenog sadrži i više od 50% pšeničnog slada. Ne sadrži konzervanse i aditive, nije pasterizovano i puni se u skladu sa bavarskim zakonom o čistoći iz 1516. godine. Naziv Erdinger dobio je po mestu proizvodnje, nemačkom gradiću Erdingu, u blizini Minhena. Na našem tržištu Erdinger možete kupiti u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.5l, limenci od 0.5l, a u ponudi je i točeno pivo.

Restoran Potpis
Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.