KAKO TOČITI ERDINGER PIVO

Za točenje Erdingera preporučuje se klasičan metod točenja piva u jedinstvenoj Erdinger čaši. Potrebno je isprati čašu hladnom vodom, zatim je držati pod uglom od 45° i naglo točiti pivo. Kada se napuni oko 80% čaše, postepeno ispraviti čašu u vertikalan položaj. Nakon toga je potrebno lagano zavrteti bocu kako bi se preostalo pivo pomešalo sa kvascem sa dna boce. Potom dovršiti sipanje, a kvasac će se raširiti po celoj čaši. 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Greške se dešavaju

Ovo su samo neke sitnice na koje bi svaki pivar trebao da obrati pažnju Proizvodnja piva je jedan dug i

Central Pub

Central Pub je mesto gde svako može da nađe nešto po svom ukusu. Piva iz Češke, Holandije, Belgije, Engleske, Škotske,

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih