KAKO TOČITI ERDINGER PIVO

Za točenje Erdingera preporučuje se klasičan metod točenja piva u jedinstvenoj Erdinger čaši. Potrebno je isprati čašu hladnom vodom, zatim je držati pod uglom od 45° i naglo točiti pivo. Kada se napuni oko 80% čaše, postepeno ispraviti čašu u vertikalan položaj. Nakon toga je potrebno lagano zavrteti bocu kako bi se preostalo pivo pomešalo sa kvascem sa dna boce. Potom dovršiti sipanje, a kvasac će se raširiti po celoj čaši. 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Campania Trattoria

Putovanje u srce italijanske regije Kampanja odnedavno je moguće u samom srcu Beograda. Tik uz Konak kneginje Ljubice odnedavno je

Restoran Boutique

Prvi restoran Boutique je otvorio svoja vrata 2013. godine na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu. Nalazi se između Narodnog muzeja i

Restoran Voulez – Vous

Smešten na beogradskom Neimaru, odmah ispod parka, Voulez-Vous na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji deo

crow brewery weizenbock

Novitet iz Crow Brewery

Za hladne zimske dane i vesele praznike Crow Brewery je spremila Božićni specijal. Jako zimsko pivo – Weizenbock, najjači tip nemačkog pšeničnog piva.

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja