Heineken i najbolji festival u Evropi

Odbrojavanje je počelo. Karte su odavno u prodaji, muzičari uštimani, a posetioci se pakuju za dolazak. Pretpostavljate reč je o EXIT-u, najboljem festivalu u Evropi. Od stodnevne pobune do najboljeg festivala nije bilo lako doći, ali je EXIT imao i dobre saradnike. Već nekoliko godina Heineken je zvanično pivo EXIT-a. Saradnja je započeta 2016. godine na obostrano zadovoljstvo. Podsetimo se rečidirektora Exit festivala, Dušan Kovačevića koji je tada izjavio: “Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine našu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom HEINEKEN i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno“.

Da podsetimo, U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial, Newcastle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško Zlatorog, Weifert, PilsPlus i Master pivo. Pivare u Novom Sadu i Zaječaru poseduju najznačajnije međunarodne sertifikate kvaliteta, poslovanja, proizvodnje, organizacije i zašite životne sredine kao što su ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 uz strogo kontrolisane uslove i parametre u procesu proizvodnje a iznad svega kvalitetan monitoring (kako procesa, tako i tržišta). Kompanija u Srbiji je uvela i primenila sve procedure i standardne matične kompanije HEINEKEN, koji su često stroži i od onih koje propisuje evropska regulativa.

Podsećanja radi EXIT počinje 12.07.2018. i traje do 15.07.2018. godine. I ove godine Petrovaradinska tvrđava je mesto dešavanja, a od muzičara nastupiće Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnogi drugi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1