Pivara Razbeerbriga

RAZBEERBRIGA počinje sa radom 2015. godine, kao mala nezavisna pivara sa sedištemu u Novom Sadu. Njihov glavni motiv odnosno cilj jeste da na domaće tržište dovedu specijalna, nepasterizovana piva od prirodnih sastojaka.

Svoje poslove, kako u pivari, a tako i van nje baziraju na dobrim ljudskim onosima, posluju sa poštovanjem i žele da dele ljubav putem kraft piva. Pivarima iz ove pivare je zajednica uvek na prvom mestu, baš iz tog razloga skoro sve sirovine i sva oprema koju koriste u svojim pivima i za proizvodnju istih su baš odavde, domaće, sa naših prostora. Time šire ljubav i podržavaju lokalne proizvođače. Kao pivara su veoma društveno odgovorni nastoje da budu deo kulturnih i društvenih dešavanja, pomognu zajednici i daju doprinos mladima.

Svako njihovo pivo je jedinstveno i kako oni kažu ima svoje „JA“. Njihova piva nastaju iz velike ljubavi prema craft pivarstvu. Njihov tim je veoma raznolik i autentičan, od gitarista, preko profesora, pa do Amerikanaca. A i njihova piva su isto raznolika kao i njihov tim.

Piva koja vam mi preporučujemo iz ove pivare jesu:

STALKER

Stil: Double IPA

Gospodin Misterija, svestan svoje veličine, izazovnosti i nepredvidljivosti. Pivski MONSTRUM, snažnog tela i intenzivnih aroma peperminta, bora i citrusa.

BLACK RIDER

Stil: American Stout

Dominantna aroma i balansiran miks različitih ukusa kafe, tamne čokolade i prženog slada osnovne su karakteristike ovog robusnog, nepripitomljivog stouta.

TEMPER

Stil: Pale Ale

Nenametljiv, a zagonetno privlačan. Diskretne cvetno-citrusne arome Cascade hmelja, uz podršku egzotičnog Chinooka, daju ovom svetlom ejlu pitkost i osvežavajuću notu. Klasika.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Ječam, slad, pivo

Bez dobrog slada nema dobrog piva Prosečni pivopija, dok konzumira svoje omiljeno pivo, uglavnom ne razmišlja o procesu proizvodnje piva,

Kada dodati voće u pivo

Tokom primarne ili sekundarna fermentacija? Da li da voće bude celo, možda pasirano ili pak isečeno? Koliko dugo da držim

Ćevabdžinica Biber

Ćevabdžinica Biber je otvorena 2013. godine i od tada osvaja srca Novosađana ćevapima od 100% junećeg mesa i, kako mušterije

PIVO Nikšićko IPA

Pivo Nikšićko IPA pravi se od interesantne kombinacije aromatičnih sorti hmelja i posebnog ejl kvasca.

Restoran Soulfood

Restoran Soulfood nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Pančevu, u Aviv parku. Restoran Soulfood je veoma prostran, savremen i moderno uređen restoran.

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.