Pivo od ostriga

Ostrige su nekada bile uobičajeneu engleskim pabovima. Služili su ih uz pivo. Dvadeseti vek je pivo i ostrige spojio na drugi način. Maštoviti pivari napravili su pivo sa ostrigama. Da, dodali su pivu ostrige. Verovali su da pivo, sa ostrigama, postaje hranjljivije i zdravije. I današnji pivari dodaju ostrige u svoja piva. Ponekad ostrige dodaju u ljusci, tako dobijaju suptilan mineralni ukus piva. U svakom slučaju treba znati da pivo sa ostrigama nema ukus morske hrane.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Sabbiadoro

Restoran Sabbiadoro

Temeljen na svežim namirnicama kontinenta i mora, Sabbiadoro stvara klasična i raznovrsna italijanska jela u želji za serviranjem ukusne hrane

Villa Maska

Kada poželite da se osetite prijatno i lepo u  nekom novom nesvakidašnjem prostoru, ne morate baš uvek da otputujete daleko

Gradska pivnica

Gradska pivnica u Novom Sadu počela je sa radom 2017. godine, skoro 270 godina posle osnivanja prvog javnog okupljališta ljubitelja

Muške stvari i pivo

Nova istraživanja nam govore da samo jedna čaša piva u dva dana može znatno da pomogne u održavanju ovog najvažnijeg

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.